Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 41. epizoda: ŠOK! Adam otkriva Aleksandri da je on njen i Brankov sin!

Dinastija 41. epizoda se emituje u četvrtak, 2. decembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 41. epizoda (četvrtak, 2. decembar, u 21.00): Vojin Konstantinović je preminuo, Aleksandra tuguje za njim, a jedina osoba koja joj se našla u nevolji je Ognjen. Anastasija i Aleksandra se posvađaju, jer se Aleksandra oseća zapostavljeno u odnosu na Branka.

Ognjen i Anastasija se raspravljaju oko njenog novog projekta, hotela “La Miraž”, jer Ognjen misli da neće biti dovoljno posvećena malom Branku. Kristina želi da pomogne Anastasiji da prevaziđe krizu u braku i da je podrži, ali Anastasija odbija njenu pomoć.

Dinastija 41. epizoda: Šta piše u Vojinovom testamentu?

Adam sreće Anastasiju u hotelu, pokušava da je zavede, ali mu ne polazi za rukom. Razočarani Adam želi da ode iz Beograda, ali ga vest o Vojinovoj smrti zadrži tu, sa nadom da će doći do svoje majke, Aleksandre.

Na čitanju Vojinovog testamenta, Branko saznaje da je Vojin, prevarom, napravio pakao od njegovog života i pokušao da ga ubije. Vojin ostavlja svoj imetak Aleksandri i Ognjenu, kao i svojom odanom osoblju. Adam uspeva da dođe do Aleksandre i da joj kaže da je on njen i Brankov sin.

U seriji Dinastija 41. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Advertisement