Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE ŠOK: Riter se vraća u TREĆOJ sezoni! Adu čeka NOVI PAKAO! Evo o čemu je REČ!

Ritera ćemo gledati i u nastavku serije „Igra sudbine“, a evo i KAKO!

Published

on

Igra sudbine sprema se za novu turu avantura odmah posle praznika. Dok završimo sa praznicima i silnim slavama i Žarko Jokanović uveliko će biti spreman sa scenarijem za novu sezonu serije koja već dve godine drži tron najgledanije.

Gostujući u emisiji „Praktična žena“ kod voditeljke Nataše Pavlović, glumac Arsenije Tubić, koji u seriji tumači lik zlokobnog Ritera Brunera otkrio nam je pikanterije o ovekovečenom neprijatelju Ade Kanački.

Ono što o Arseniju nismo znali jeste to da ima 28 godina, da se osim glumom bavi plesom, sviranjem i pevanjem, da je odličan kuvar, ali i da će učestvovati na novom albumu kultne grupe iz devedesetih godina prošlog veka „Vampiri“.

Govoreći o Riteru Arsenije je istakao da mu nije bilo svejedno kada je potpisivao ugovor za ovu rolu, jer su se upravo tih dana u medijim pojavili tekstovi o pretučenom negativcu iz serije „Igra sudbine“. Budući da je i sam trebalo da tumači zlikovca, Arsenije otkriva da je mala doza straha zbog ove odluke, ipak, postojala.

– Srećom, još izgleda nisam dostigao taj nivo popularnosti, pa nisam završio sa batinama – uz smeh je dodao glumac, otkrivši i kako je doživeo ponudu da nastavi da igra u čuvenom TV hitu.

– Ne znam koliko smem sada da otkrivam, ali kada smo dobili vest da će nastavka biti bio sam iznenađen jer je za mene ta priča u tom trenutku bila završena, a onda, odjednom, idemo dalje. Pozvali su me, pitali da li sam zainteresovan, i sve u svemu – snimamo dalje – rekao je Arsenije i ne znajući da je tim i nama otkrio jednu važnu informaciju – Riter se vraća u trećem ciklusu serije „Igra sudbine„.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

 

 

Advertisement