Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 64. epizoda: Jelisaveta otkriva ko je snimio nju i Spasu! Šokiraćete se!

Jelisaveta sumnja na Spsu, ali Ljuba shvata o kome je reč?

Published

on

Kolo sreće 64. epizoda koja se emituje u četvrtak, 2. decembra od 21.00 na TV Prva konačano će razjasniti jednu totalno nejasnu situaciju. Ko je snimio Spasu i Jelisavetu? Taj snimak ne može se pojaviti iz vedrog neba. Neko mora biti odgovoran. A odgovoran može biti samo neko dovoljno stručan. O kome li je reč?

Iako Jelisaveta neprekidno optužuje Spasu da je postavio kamere i sve snimio, njen otac Ljuba je podseća da imaju u pansionu čoveka koji je specijalizovan za nadzor. Petar mu postaje sve sumnjiviji. Jer Petar je taj koji bi mogao sve to da odradi.

Danica priča Mari za svoju muku i da je Simona uhvatila na delu nju i Božu.​ Njena prijateljica je prilično iznenađena onim što čuje.

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (64. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement