Connect with us

Sadržaj epizoda

Besa 2 epizoda 3: Dardan saznaje da su PERIĆI MRTVI!

Besa je pogažena! A ko je kriv za to?

Published

on

Besa 2 epizoda 3
Adrenalin Promo

Besa 2  epizoda 3 na programu je kanala Superstar TV u subotu 3. decembra od 21.00. Radnja se lagano zahuktava. Nakon što je Dardan završio u samici nadajući se da će njegov advokat Braha odraditi dogovoreno i osloboditi ga pre Nove godine, novi razvoj situacije uticao je da rasplet u klanu Beriša dobije potpuno nove obrise.

Videli smo da je Driton polako počeo da čisti sebi put ka vrhu mafije. Osvetivši se prvo Perićima, a zatim uklonivši faktore rizika jedan po jedan, zauzeo je tron Beriša. Među prvima u njegovom taboru koga se morao otarasiti bio je baš Dardanov advokat koji je previše znao i bio velika opasnost. Odmah zatim stradali su i svi neprijatelji ideje da on bude novi vođa klana.

Driton je obezbedio sebi vođstvo među Berišama i ostatak klana uverio u to da je on, uz blagoslov njegovog oca, novi vođa klana. Za to vreme jača i klan Sokolji, koji je korak po korak preuzeo teritorije Beriša i poljuljao njihovu moć.

Driton i Beriše spremaju se za rat protiv Sokoljija.

Za to vreme Petrit se vraća na jug. Odlazi kod Dardana i otkriva mu da su Perići mrtvi.

Besa 2 epizoda 3 Uloge tumače: Radivoje Raša BukvićArben BajraktarajMiloš TimotijevićLana BarićGresa PalaskaMensur SafkiuSebastijan CavazaMilica GojkovićMilan MarićRelja PoopovićFlorist BajgoraDušan KovačevićTristan Halilaj

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin

Izvor FILM I TV

 

 

Advertisement