Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Šok! Konačno otkriveno KOGA će Riter UBITI! Ada OVO neće preživeti!

Riter je priveo kraju svoju osvetu Adi Kanački. Ostalo je još par koraka do kraja

Published

on

Igra sudbine za nas je pripremila pravo iznenađenje u narednim epizodama. Kao što smo videli u jednom od ranijih nastavaka – Riter i Sofija konačno su koncipirali svoj veliki zli plan. Riter je na tabli napravio prikaz svojih meta objasnivši Sofiji ko je do sada već pao u njegovoj misiji, a ko će će od Adinih bliskih saradnika tek biti oboren.

Sve sa ciljem uništenja one koja se nalazi na čelu „dobrog tima“ – Ade Kanački. Kao što je i sam otkrio, za Višnju, Marinka i Komarca već se pobrinuo. Sa braćom blizancima on je načeo i Vukašina. Sledeće mete su mu Una i Mila, što još ne znamo kako će opaki Riter realizovati. Pre njih, međutim, pozabaviće se i ministarkom Milevom sa ciljem da joj smesti aferu pomoću koje će povezati Adu Kanački sa Milevom i Vukašinom.

Ono što nas zanima jeste Riterov obračun sa Dodom. Riter Sofiji kaže da je za njega spremio nešto prilično gadno, a nas već zabrinjava priroda tog gadnog. I na kraju, poslednja kockica u mozaiku Riterovih poteza koji će dovesti do konačnog i potpunog uništenja Ade Kanački biće za Adu i najbolnija.

Riter otkriva poslednje izenanđenje. Pokazuje Sofiji sliku na kojoj je Adina tetka Lila i napokon razotkriva svoj zlikovački plan. Kako kaže, za Lilu će se pobrinuti tako da izgleda kao prirodna smrt. Da li je to u stvari krajnji plan zlikovaca? Nakon Liline smrti Ada bi zaista bila potučena do kolena. I napokon poražena.

Hoće li Riter ubiti Lilu?

Igra sudbine

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement