Connect with us

Sadržaj epizoda

Azbuka našeg života 1. epizoda: Početak igre u kojoj neće biti pobednika (VIDEO)

Azbuka našeg života 1. epizoda na programu kanala Superstar je u petak, 3. decembra, od 21.00

Published

on

Azbuka našeg života 1. epizoda (petak, 3. decembar): Upoznajte Popoviće – Vesnu i Uroša. Iza njih je 25 godina braka u koji su ušli mladi, zaljubljeni, zaneseni, puni strasti i velikih planova. Gradeći porodicu, karijere, status u društvu, materijalna dobra – negde usput shvataju da su izgubili jedno drugo, razorili porodicu…

Oboje to osećaju i znaju, ali održavaju privid skladnog braka. U taj njihov već narušeni odnos novu pometnju unosi iznenadno poznanstvo sa imućnim bračnim parom Stefanović – Sarom i Reljom, koji se doseljavaju u komšiluk. Ovo poznanstvo prerasta u prijateljstvo. Svo četvoro počinju da igraju igru u kojoj neće biti pobednika.

U seriji Azbuka našeg života 1. epizoda glavne uloge igraju: Aleksandra Janković, Jadran Malkovič, Nebojša Milovanović, Jovana Stipić, Miona Marković, Đorđe Mišina, Anđelka Prpić, Anastasia Mandić, Nedeljko Bajić i Iva Štrljić, dok se u specijalnim ulogama pojavljuju Aljoša Vučković, Radoš Bajić, Tihomir Stanić, Nela Mihailović i Mirjana Bobić Mojsilović.

Kreatorka i rediteljka serije „Azbuka našeg života“ je Jelena Bajić Jočić, a produkciju potpisuju „Telekom Srbija“ i „Contrast studios“.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Constrast studios

Advertisement