Connect with us

Domaće serije

KOLO SREĆE Šta nam donose nove epizode? Spasa i Jelisaveta su ZAJEDNO?

Elena i Kosta ne odustaju od Marinog novca!

Published

on

Kolo sreće 64. epizoda donela nam je mnogo uzbuđenja u malenom Sopotu. Ono što nam je najjasnije jeste to da Bojan nemam ni najmanju nameru da 0prosti Jelisaveti. Za njega, ona je počinila greh i to se ne prašta. Njena prevara sa Spasom, ali i činjenica da dete koje nosi, možda, nije njegovo, za BOjana su bili šamari od kojih se neće tako lako oporaviti.

Ipak, Jelisaveta ne odustaje. Ognjen je doneo papire za poništenje crkvenog braka što je rasplakalo Jelisavetu, jer je tada shvatila da je Bojan sve potpisao i da se sada samo čeka njen potpis. I to bez mogućnosti predomišljanja. Bojanovo srce nije smekšalo čak ni kada su radili ultrazvuk, a u nastavku je još kategoričniji.

Za to vreme Marini najbliži rođaci i prijatelji polako lude zbog činjenice da je sav novac dala u humanitarne svrhe. Sada polako svi shvataju da posla nema, a Mara objašnjava Danici zbog čega je to uradila. Kako kaže, dok je imala pare svi su je jurili, i zbog toga je zamalo i upucana. A sada konačno može mirno da spava. I priznaje Danici da bi se iz ovih stopa vratila na pijacu i na tezgu.

Međutim, Petar i Elena neće dopustiti da novac tako lako nestane. Oni kreću u akciju. Uprkos tome što je u nekoliko navrata pokazala slabost prema Mari, Eleni je jasno da je njen i Petrov zajednički cilj najvažniji, a on glasi – dokopati se Marinih para. I ovog puta je i Eleni jasno da će morati da se odluči za Petra, odnosno Kostu.

A u pansionu… Jelisaveta ima neočekivanu posetu. I to dok spava. U pansion se ušunjao Spasa i kraj Jelisavetinog kreveta ostavio kao poklon prfem. Međutim, u tom trenutku u sobu ulazi Boža i poludi kada vidi Spasu. U vrisku krene i Jelisaveta šokirana situacijom. Ipak, odmah počinje da pravda Spasu tražeći od njega konkretan razlog zbog čega je on tu. Spasa napada Božu, verujući da je on taj koji bi trebalo najbolje da ga razume s obzirom na njegovu porošlost.

I dok se svi pitaju zašto je Persida posetila Maru, i zašto joj je vratila novac (bocnuvši pritom malo i Elenu), za Elenu i Petra nema nejasnoća. Oni ostaju tu dok ne vide šta će da se dogodi do kraja.

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (65. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

Advertisement