Connect with us

Domaće serije

Nela Mihailović otkriva kada će 2. sezona serije “Kalkanski krugovi” i da li će Danica preživeti

Nastavak “Kalkanskih krugova” razrešiće mnoge misterije, pa i to šta će biti sa likom koji tumači Nela Mihailović

Published

on

Glumica Nela Mihailović čest nam je gost u domovima, zahvaljujući domaćoj telenoveli “Kolo sreće”, koju radnim danima gledamo na TV Prva. Mada joj je ovo glavna uloga posle dužeg vremena, a budući da su snimanja skoro svakodnevna i veoma naporna, mnogi se pitaju da li joj je teško da nosi celu priču na svojim plećima.

– Nije mi teret, nego veliko zadovoljstvo. Dar se kod nas valjda podrazumeva. Dobro napisana uloga je prostor koji vam je kao glumcu dat i samo možete da uživate dok stvarate umetničku čaroliju – poručuje Nela.

Zaplet sapunice “Kolo sreće” je oko novca i dobitka na lutriji. Na pitanje šta bi ona uradila kao loto milioner, Nela Mihailović odgovara:

– Pomogla bih najbližima, kao i Mara. Ima Mara Raketić tu rečenicu: „Daj da bi ti se vratilo.“ Često je i privatno izgovaram. Novac je tu da nam samo malo olakša život.

Nelu smo gledali i u “Kalkanskim krugovima”, seriji koja je rađena u produkciji “Telekoma Srbije” i “Firefly”, a koja je postigla veliki uspeh. Uveliko se priča o drugoj sezoni, a da li će se popularna glumica pojaviti u njoj?

– Moj lik je pao, ali nisam završila svoju ulogu. Preživela sam. Ako bude drugog dela, i Danica bi trebalo da je tu, ali nemam novih informacija – poručuje Nela Mihailović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor: filmitv.rs / espreso

Advertisement