Connect with us

Sadržaj epizoda

Besa 2 epizoda 4: Koci se suočava sa Dritonom! Od njega će tražiti JEDNU STVAR! Evo i koju!

Koci kreće na Dritona!

Published

on

Besa 2 epizoda 4 na programu je u nedelju 5. decembra od 21.00 na kanalu Superstar, a  u nastavku pratimo Urošev oporavak i odluke koje je doneo nakon što je shvatio šta se sve dogodilo.

U četvrtoj epizodi „Bese“ Uroš Perić po povratku u Beograd želi da potraži jedinu osobu koja mu je ostala u životu, svoju ćerku Unu. Od Luke saznaje da je ona u lošem stanju.

Inspektor Petrit Koci u Crnoj Gori odlučuje da poseti Dardana Berišu u zatvoru, a posle neočekivanog ishoda razgovora i njegovog sina Dritona. Od njega će tražiti – istinu.

Lara Pirš iz unutrašnje kontrole dobija novi zadatak da pokrene istragu Interpola o razlozima neuspeha programa zaštite svedoka u slučaju porodice Perić.

Inspektori Divna i Mirko lociraju Lukin klan kao najvećeg saradnika Iljira Sokoljija u Beogradu, a Anu (Kamka Točinoski) kao glavnu vezu između njenog rođaka Iljira i Luke.

Ana Luki ponovo postavlja pitanje zašto još uvek nije otkrio ko joj je ubio brata.

Divna prima posetu koja će je prestraviti.

Besa 2 epizoda 4 Uloge tumače: Radivoje Raša BukvićArben BajraktarajMiloš TimotijevićLana BarićGresa PalaskaMensur SafkiuSebastijan CavazaMilica GojkovićMilan MarićRelja PoopovićFlorist BajgoraDušan KovačevićTristan Halilaj

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin

Izvor FILM I TV

Advertisement