Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine: Riter će pokušati da ubije Adu! Evo kada i kako! Scena ledi krv u žilama!

Ono što nije pošlo za rukom Bruneru, uspeće Riteru? Hoće li Ada dočekati kraj serije “Igra sudbine”?

Published

on

Mladi glumac Arsenije Tubić u “koži” opakog Ritera Brunera u drugoj sezoni serije “Igra sudbine” upleo je svoje prste u sudbine glavnih junaka ove domaće telenovele. Hladnokrvni Riter i njegov opasni otac Tomas Bruner (Nenad Nenadović), kuju zlokobni plan kako da unište porodicu Kanački.

– Bogami, Riter neće biti nimalo dobar. On ne priča mnogo, direktan je i konkretan. Sušta je suprotnost meni. On mora da preuzme očev posao, tako je uslovljen zbog imovine. Ali, on to radi na svoj način i dosta se razlikuje od oca. Izazovno je igrati ovakav lik. Jedan reditelj mi je nekom prilikom rekao da bih bio fantastičan psihopata – rekao je Arsenije Tubić.

Riter je trenutno najveći negativac u seriji “Igra sudbine”, što je Arseniju donelo i posebnu vrstu popularnosti. Na njegovom profilu na “Instagramu” stižu i dobri i loši komentari.

– Pišu mi: “zašto si toliko loš?”, “nemoj ništa uraditi porodici Kanački”, “sviđa mi se što si baš takav u seriji”, “ne izgledaš kao loš momak”… Populanorst je jedino dobra zbog posla, da te vide, da si tu, da te traže. Ali, ne bi mi prijalo da znaju sve o meni, u stilu, “sad ima ovu devojku”, “ovu ženu on ljubi” i slično. Znaću da sam postao popularan onog momenta kada deca, na kraju predstave u mom pozorištu “Duško Radović”, počnu da mi viču “Riteru” – poručuje Arsenije Tubić.

Na pitanje koja scena mu je ostala u posebnom sećanju kao najupečatljivija, Arsenije odgovara:

– Sa Milicom Milšom, koja glumi Adu Kanački, imaću u nastavku serije jednu veoma zanimljivu scenu. Malo je drugačija od sadašnjih, tako da su svi oko nas bili uznemireni posle snimanja. U početku sam najviše delio kadar sa Nešom Nenadovićem, a zatim sa Bojanom Grabovac (novinarka Marijana), Mateom Milosavljević (Sofija Šubarević), Daninom Jeftić (Klaudija), Kristinom Savić (Olga)…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor: filmitv.rs / TV novosti

Advertisement