Connect with us

Domaće serije

Ubice mog oca: Gaga Antonijević otkriva da li će 6. sezona biti poslednja! Ovo niko nije očekivao

U susret petoj sezoni serije “Ubice mog oca”, Gaga Antonijević otkriva kako je nastala popularna krimi-drama

Published

on

Publika sa nestrpljenjem iščekuje petu sezonu popularne krimi-drame “Ubice mog oca”. Mada se sa inspektorom Aleksandrom Jakovljevićem (Vuk Kostić) družimo od 2016. godine, interesovanje za seriju autora Predraga Gage Anotnijevića i Nataše Drakulić vlada kao i na početku emitovanja.

U nedavnom intervjuu Gaga se prisetio kako su nastale “Ubice mog oca”, koje su napravile revoluciju u domaćoj produkciji. Serija je nastala slučajno, kada se srpski reditelj iz Amerike vratio u Srbiju posle 25 godina.

– Nakon što su postavili Pitera Ajnštajna za direktora Prve i B92, pitao sam ga što u Srbiji niko ne radi krimi-serije. I odlučimo da mi to radimo. Nataša Drakulić i ja napišemo dve epizode na engleskom, ali nisu mogli da sastave budžet. Napisali smo deset epizoda i mislili da se to nikada neće snimiti – rekao je Gaga Antonijević.

Međutim, onda se pojavio Uglješa Jokić, koji je seriju “Ubice mog oca” ponudio novom direktoru RTS Draganu Bujoševiću.

– Serija je na papiru bila interesantna. “Ubice mog oca” su donele promenu estetike u serijskom programu. I evo, piše se već šesta sezona. Peta kreće od Nove godine. Nežni smo prema toj seriji i “vozićemo” je dok publika to bude želela. Imamo druge projekte, ali je ona naša prva ljubav – završava Gaga.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor: filmitv.rs / Kurir

Advertisement