Connect with us

FILM

PLAĆENICI: Pogledajte sva tri dela filmskog serijala na kanalu FOX MOVIES

Spremite se! Stižu „Plaćenici“, kojima je naredne tri subote rezervisan termin od 22.00 na kanalu FOX MOVIES

Published

on

Mada meteorolozi najavljuju ledeni decembar, na kanalu FOX MOVIES očekuju nas vreli vikendi. Prve tri subote rezervisane su za koncentrat akcije, akcionih junaka i glumaca koji su obeležili ovaj žanr. I dok čekamo najnoviji nastavak, koji je najavljen za 2022, počevši od 4. decembra na svakih sedam dana u 22.00 očekuju nas “Plaćenici”1, 2 i 3.

U prvom delu Barni Ros (Silvester Stalone) vodi ekipu dobro obučenih plaćenika, koju čine stručnjak za noževe Li Krismas (Džejson Stetam), zatim stručnjak za borilačke veštine, stručnjak za veliko naoružanje, vrhunski stručnjak za eksplozivne naprave i jedan snajperista. Ekipu angažuje misteriozni gospodin Čurč (Brus Vilis), da izvrši atentat na diktatora koji vlada malim ostrvom u Južnoj Americi. U Barni i Li odlaze na udaljenu lokaciju kako bi bolje upoznali svoje protivnike i pritom otkrivaju pravi uzrok sukoba.

Drugi deo filmskog serijala “Plaćenici” (11. decembra) za glavnu misiju ima osvetu. Čurč na početku okuplja plaćenike za jedan, naočigled, jednostavan zadatak koji bi svima doneo laku zaradu. Nažalost, jedan od članova ekipe gubi život, a plaćenici kreću u osvetu – duboko u neprijateljsku teritoriju.

Treći nastavak, koji je na programu 18. decembra, Barnija, Krismasa i ostatak ekipe dovodi do Konrada Stounbenksa (Mel Gibson). Stounbenks je pre mnogo godina osnovao “Plaćenike” zajedno sa Barnijem. U međuvremenu, postao je opaki trgovac oružjem, pa je Barni morao da ga ubije… ili je barem mislio da ga je ubio. Stounbenks, koji je već jednom prevario smrt, sada želi da uništi plaćenike, ali Barni ima drugačije planove. U borbu protiv opasnih momaka kreće uz pomoć nove ekipe. Za plaćenike angažuje članove koji su mlađi, brži i u toku sa savremenim tehnologijama. Najveća bitka do sada donosi sudar svetova – iskustvo “oldtajmera”, naučenih da sila boga ne moli, i mlađi kadar koji se u rešavanju problema radije služi mozgom

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement