Connect with us

Domaće serije

NEČISTA KRV Hit! Katarina Radivojević otkrila KOJA joj je uloga draža – ZONA ili CONA! Šokiraćete se!

Zona Zamfirova uloga je po kojoj pamtimo Katarinu Radivojević,a evo šta ona misli o Cone

Published

on

Nečista krv premijernom epizodom pobrala je odlične kritike i utiske publike. Veliku pažnju privukle su vrele scene koji je u prvom delu serije bilo na pretek. Ipak, one o kojima se najviše priča jesu one koje je snimila Katarina Radivojević.

Glumica Katarina Radivojević igra Conu u seriji „Nečista krv„, a svima su zapale za oko ljubavne scene. Cona koja predstavlja savremenu ženu, zavela je mlađanog lokalnog učitelja i bez imalo ustručavanja ga odvela u svoje odaje.

Scene čiste strasti zapalile su društvene mreže, na kojima su se samo nizali komentari.

„Ovo je umetnost“, „Katarina odlično izgleda“, „Gledam i vračam ponovo da gledam“, „Bravo, maestralno“, „Svaka časta Katarini Radivojević, pokazala još jednom da je vrhunska glumica“, neki su od komentara.

Inače, sama Katarina Radivojević u jednom svom intervjuu istakla je kako je najteži glumački zadatak bio taj da shvati kako to Cona tako lagodno zavodi mlade momke.

Nečista krv Katarina Radivojević

– Tako zavoditi mlade momke, meni je to negde strano i to sam morala da opravdam i to mi je bio najteži deo glumačkog zadatka. Nisam mogla da poverujem da ona tako ide za mladim momcima i da ima strast ka tome – rekla je Katarina Radivojević o svojoj ulozi u seriji „Nečista krv„.

S obzirom na to da serija „Nečista krv – greh predaka“ obrađuje temu položaja žena u patrijarhalnoj sredini, glumica je objasnila svoj lik, te istakla da ona iskače iz tog okvira.

Cona nije patrijarhalna žena, ona je vrlo slobodna, drugačija, otresita. Ona ima svoj biznis. I čak njen rođeni brat za nju kaže ‘Nije ona kao druge žene, ona ima mušku ruku’.

Na pitanje u čemu je razlika između Zone Zamfirove, koja je bila njena prva velika uloga, i Cone iz „Nečiste krvi“, glumica je objasnila da njih dve ne može porediti, ali da je svaka osobena na svoj način.

– Razlikuje se samim tim što je prošlo 17 godina, pa je Zona na neki način čednija, čistija, ali obe imaju tu neku vatrenost. Cona je… grešna. Videćete – rekla je kroz osmeh.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto This and that

 

Advertisement