Connect with us

Sadržaj epizoda

BESA 2 epizoda 6: Dardan je izašao iz samice! Hoće li se suočiti sa DRITONOM?

Divna ostaje bez ćerke, Uroš kreće u lov, Dardan je slobodan

Published

on

Besa 2 epizoda 5 na programu je u nedelju 12. decembra od 21.00 na kanalu Superstar.

Divna se našla sa Urošem i otvorila mu srce. Da li to znači da će u nastavku ona slediti neki svoj pravac i svoj instinkt? Luka i Igi prolaze kroz Anin test. Hoće li izdržati? Da li će preživeti i njihovo partnerstvo. Igi se ozbiljno zbližio sa Anom, ali jedino što ona želi da sazna od njega jeste to ko joj je ubio brata. Igi čuva Lukina leđa, ali pitanje je – koliko dugo?

Klan Sokolji ne gubi vreme. Odlučuje da se bori za svoju teritoriju. Iako je dobio ono što je želeo Driton shvata da će borba koja ga čeka biti nemilosrdna. Petrit će za to vreme insistirati da Dardana oslobode iz samice. Dardan je napolju, ali ne raduje se Petritu. Vreme je da sazna neke novosti o svom sinu.

Uroš se vratio u Srbiju. Dirljive scene na groblju obeležile su prethodne epizode, ali sada je bilo dosta tugovanja. Vreme je za osvetu. Uroš je spreman da udari na neprijatelja. Ali, da li on zna ko mu je pravi neprijatelj?

Besa 2 epizoda 6 uloge tumače: Radivoje Raša BukvićArben BajraktarajMiloš TimotijevićLana BarićGresa PalaskaMensur SafkiuSebastijan CavazaMilica GojkovićMilan MarićRelja PoopovićFlorist BajgoraDušan KovačevićTristan Halilaj

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin

Izvor FILM I TV

 

Advertisement