Connect with us

Domaće serije

HIT! Serija BESA se vraća na male ekrane! Uroš i Dardan PONOVO U RATU! Evo i KADA i na KOM KANALU!

Hoće li reč biti pogažena?

Published

on

Besa Superstar

Besa domaća nagrađivana potresna drama nastala u koprodukciji Telekoma Srbije i produkcijske kuće ADRENALIN vraća nam se na male ekrane, i to već 8. maja na kanal SUPERSTAR. Prva sezona popularne serije koju mnogi smatraju najkvalitetnijim i najskupljim domaćim projektom emitovaće se na kanalu Superstar radnim danima od 21.00.

Potresna i uzbudljiva priča počinje kada Uroš Perić, običan porodični čovek iz Beograda, vozeći kombi na službenom putu u Crnoj Gori, doživi saobraćajnu nesreću koju je izazvala mlada devojka, ćerka Dardana, opasnog šefa mafijaških poslova na Balkanu, koji živi u Ulcinju.

Ovaj sudbinski događaj, na koji niko nije mogao uticati, zauvek povezuje dva potpuno različita čoveka, njihove živote i dalje puteve.  Tokom serije se oni na čudan način povezuju i zbližavaju.

Dardan daje Urošu besu, zakletvu koja se mora održati po cenu života, da će sačuvati njegovu porodicu od krvne osvete nakon što on za njega  izvrši pet ubistava. Nakon toga, Uroš će ponovo biti slobodan čovek.

Serija „Besa“, rađena u koprodukciji sa Red Planet Pictures, snimana je na mnogobrojnim lokacijama u 5 država, okupila je skoro 200 glumaca iz celog regiona, od kojih neki imaju ozbiljnu internacionalnu karijeru. Što je najvažnije, osvojila je mnogobrojnu publiku, iako je u startu postavljena kao high quality drama.

Prema originalnoj ideji Srđana Šapera, proslavljeni britanski scenarista Toni Džordan, kreirao je zajedno sa timom lokalnih scenarista, seriju koja u stopu prati standarde britanske drame i postavlja univerzalno pitanje „šta si sve spreman da učiniš da bi zaštitio svoju porodicu“.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin

Izvor FILM I TV

Advertisement