Connect with us

Domaće serije

Kamiondžije: Tihomir Stanić otkriva kako će Žića završiti u kvizu “Potera” i da li će biti 3. sezone

Od 13. decembra radnim danima od 20.00 gledamo prvu sezonu serije “Kamiondžije”

Published

on

Posle velikog uspeha nove verzije serije “Kamiondžije”, odlučeno je da se snimanje nastavi, pa nam tako uskoro stiže 12 novih epizoda. Tihomir Stanić, koji u seriji tumači ulogu Žiće, otkriva šta donose nove epizode.

Taman kada su junaci “Kamiondžija” pomislili da su životne i ljubavne probleme rešili i očekivali ulazak u finansijski mirnije vode, kola su krenula nizbrdo.

– Jedni drugima ćemo pomagati. Meni je drago da su “Kamiondžije” imale takav uspeh kod publike. Ispostavilo se da smo Nenad Jezdić i ja dobro funkcionišemo kao partneri i baš smo se obradovali ovom nastavku – istakao je glumac Tihomir Stanić, dodajući da već maštaju o trećoj sezoni.

Prema njegovim rečima, snimanje druge sezone bilo je mnogo lakše, jer za razliku od prethodnog serijala kada su ih poredili sa Pavlom Vuisićem i Miodragom Petrovićem Čkaljom.

– To je bio veliki pritisak na nas i kada smo prihvatali uloge. Trebalo je malo drskosti, hrabrosti, samopouzdanja. Mi smo očigledno prošli kod publike. Imamo sreću da deca koja nas vole, te likove oni ne pamte i imamo novu publiku – objasnio je Stanić.

U nastavku serije “Kamiondžije” biće mnogo novih likova, i ženskih i muških, mlađih i starijih.

– Ima novih situacija, zahvalan sam scenaristi Vladimiru Đurđeviću, jer je junaka kojeg ja igram Živrada Grujića Žiću stavio u neke potpuno neočekivane situacije. On ima i promociju zbirke pesama, učestvuje u kvizu Potera – otkriva Stanić.

Novih 12 epizoda druge sezone serije “Kamiondžije” gledamo od 8. januara na RTS 1.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen / Instagram

Advertisement