Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 378. epizoda: ŠOK! Luka će prevariti Unu sa PROFESORKOM?

Nova bura na pomolu! Hoće li je Una preživeti?

Published

on

Igra sudbine 378. epizoda koja se emituje u utorak, 7. decembra od 20.00 na TV Prva doneće nam veliko iznenađenje, i to od Luke. Naravno, biće tu peripetija i kada je o Adi reč, pomalo će se nasekirati Dijana Erski onim što joj Aleksa bude tražio, a najveći posao čeka Vukašina. On će morati da obavi nešto čemu se nimalo ne raduje.

E, sad da krenemo od početka. Luka se upisuje na fakultet. Kada dođe na prijemni ispit za upis, on će, naravno, posegnuti za najlakšim mogućim rešenjem – prepisivanjem. Međutim, Luka i ne sluti da je za prepisivanje stratovao ni manje ni više nego porfesorku. Ovde nam navire nekoliko zamisli. Ako je Luka startovao nekoga za prepisivanje i nije primetio da je ta osoba profesorka, to znači da je reč o mlađoj ili mladolikoj ženi. Hoće li nas ova činjenica odvesti u novu ljubavnu avanturu?

Hoće li ova profesorka biti nova jabuka razdora između Luke i Une?

Za to vreme, Strahinja objašnjava Nadi zbog čega joj nije rekao za smrt majke. Ovo je vest koju je Nada Pančetinom zaslugom iznenada saznala. U međuvremenu Cole obaveštava Adu o Staninom ispitivanju Janka. Adu zanima šta je to Stana saznala?

Za Dijanu Erski stižu teški dani. Bez trunke oklevanja, Aleksa zahteva od Dijane da ili plati štetu koju je napravila Nadinim modelima ili da leti iz firme.

I za kraj, Vukašin se suočava sa Marinkom! Šta li će ovaj susret izroditi?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 378. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement