Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 67. epizoda: Marin sin je PREVARANT! Evo za koga radi!

Već pogađate ko je upleo prste u Marinu sreću!

Published

on

Kolo sreće 67. epizoda otkriva nam veliku tajnu o Pavlu. U novoj epizodi koja će biti na programu u utorak 7. decembra od 21.00 na TV Prva otkrivamo jedno veliko iznenađenje u vezi sa Marinim sinom. A o čemu je reč, otkrićete već u nastavku teksta.

Mari je stigao „sin“ i ona je procvetala. Srećan je i Ljuba koga pozivaju da dođe kao otac na svečanu večeru. Pavle je zbunjen i to priznaje Eleni i Petru koji mu razrađuju dalje korake. Sve jasno. Marin sin je prevarant, a iz asvega stoje kao i uvek – glavni negativci serije.

Bojan je onaj koji uvek sumnjičav, pa tako i ovog puta preporučuju majci da se pripazi.​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (67. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Advertisement