Connect with us

Domaće serije

CRNA SVADBA: Otkrivamo SVE o DRUGOJ sezoni! Evo u KOJU godinu nas vodi nastavak!

Ovo su glavna pitanja na koja će odgovoriti nove epizode! Šta čeka Vesnu i Idu u nastavku?

Published

on

Crna svadba je privela svoje putovanje kraju, barem kada je reč o ovoj godini i prvoj sezoni. Najveća pitanja konačno su razjašnjena. Poznato je ko je Kapetan. Što je još važnije otkriveno je i ko je Crni vojvoda. Sile zla pobedile su u prvoj rundi, ali nove bitke tek predstoje. A kuda nas one vode otkriva nam autore serijala Nemanja Ćipranić, koji je gostujući u emisiji „Velika iluzija“ izneo do sada nepoznate detalje o seriji uz koju je prethodnih nedelja bila cela Srbija.

– Ne može se zlo pobediti u 10 epizoda. Prava borba tek predstoji – poručio je Ćipranić najavljujući nastavak radova na seriji. Kako je objasnio, radnja će biti fokusirana kao i do sada na borbu dobra i zla, ali ćemo uporedo sa njom gledati i paralelni tok.

– Baš kao što smo i u prvoj sezoni imali epohu smeštenu u 1976. godinu, tako ćemo i u nastavku radnju delom smestiti u prošlost, ali ne tako daleko. Ovog puta priča će nas povesti u 2002. godinu. Ovi datumi nisu birani slučajno. To su sve neki prelomni trenuci u istoriji naroda ove regije. Tako smo 1974. godine imali ukidanje i promenu Ustava SFRJ, a 2002. godine konačno je nestala Jugoslavija i nju je zamenila zajednica Srbije i Crne Gore – istakao je Nemanja Ćipranić, ističući da nastavak neće imati toliko veze sa prvom sezonom, jer on smatra da je priča u prvih 10 epizoda na neki način zaokružena.

U novim epizodama radnja prati dalja događanja, s tim što ćemo dobiti odgovor na glavna pitanja koja još nisu zatvorena do kraja. Najvažnije je – ko će na kraju pobediti.

Govoreći o svom liku Vesne, odnosno Kapetana glumica Borka Tomović otkrila je da joj je upoznavanje sa Vesnom bilo uzbudljivo, jer je snimanja ove serije započela sa scenama koje su prikazane među poslednjima, tako da je njihovo upoznavanje išlo od trenutka kada je Vesna već Kapetan do vremena kada je bila obična devojka. A kuda će nas Vesna dalje povesti – saznaćemo u nastavku serije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Firefly

Izvor: filmitv.rs/ RTS/ Velika iluzija

Advertisement