Connect with us

Domaće serije

BESA 2 Otkrivamo: Evo KO je GEJ u novoj sezoni serije! Iznenadićete se!

On je krimos nežne duše. Evo o KOME JE REČ!

Published

on

Besa 2 osim radnjom koja je već sve ostavila bez daha, obogatila je nove epizode i zanimljivim likovima. Glumac Darko Ivić novo je pojačanje druge sezone serije „Besa„, čiju 5. i 6. epizodu pratimo na kanalu Superstar TV od 21.00 ovog vikenda. Publika iste epizode sa nekoliko dana zakašnjenja ima priliku da pogleda na TV Prva sredom i četvrtkom od 22.00. Inače, Ivić nam je poznati iz filma „Pored meneStevana Filipovića, a u “Besi” tumači lik kriminalca. Međutim, to nije ono što je najintrigantnije u vezi njegovog lika. Kako je to Ivić otkrio, njegov Joca Svedok – preživeli u velikoj pucačini koju je “odradio” Igi Relje Popovića, novi je gej lik u seriji “Besa”.

Kakve utiske nosite sa snimanja „Bese“? Da li ste zadovoljni načinom na koji vas je prihvatila ekipa?

– Utisci sa snimanja „Bese“ su pozitivni. Gledao sam prvu sezonu, tako da sam odmah prihvatio poziv jednog od reditelja Milana Todorovića, s kojim uvek imam odličnu saradnju. Takođe, srećan sam što sam delio kadar s jednom od svojih omiljenih glumica Hanom Selimović. Na setu su bili i moji prijatelji Marko Janjić i Mak Pantelić, tako da je atmosfera bila sjajna.

Opet ste loš momak. Šta je bilo presudno da prihvatite ovu ulogu?

– Presudno je bilo to što Joca ima tajnu, za koju misli da se nikad neće otkriti. Postalo mi je dosadno da tumačim likove iz krimi-miljea, tako da uvek tražim nešto posebno u liku što može da pokaže njegovo drugo lice. Ovde je definitivno bila inspiracija to što je moj lik pripadnik LGBT populacije, što do sada nisam imao prilike da tumačim.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Ivić (@darko_ivic)

Šta ćemo od vašeg LGBT junaka videti do kraja serije?

– To vam neću otkriti kako ne bih spojlovao epizode u kojima se moj lik pojavljuje.

Darko Ivić je imao zapaženu ulogu nedavno i u seriji “Kljun”, koja je dobila nagradu u Kanu.

– Ulogu Borka sam prihvatio, jer on nije tipičan negativac. Trudio sam se da prikažem borbu dobra i zla u njemu, koja je konstanta kroz celu seriju. Takođe, Borko mnogo krije, introvertan je i nije tip likova koje sam do sada tumačio. On je istrenirani genijalac kog su opasni ljudi upotrebili da radi protiv čovečanstva, mada je negde u dubini duše ostao dete. Kao takav, bio mi je veliki izazov, a na publici je da oceni da li sam mu dorastao.

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin

Izvor FILM I TV/ Kurir

 

Advertisement