Connect with us

TV

Besa 2: Ko je inspektor Kaspar?

Gert Radusep je jedan od najpopularnijih estonskih glumaca

Published

on

Besa-2-Inspektor-Kaspar

“Besa 2” je prva srpska serija snimana u Estoniji što je veoma doprinelo njenom kvalitetu! Najpre, tamo nije snimljeno nekoliko kadrova koje tek opisno govore da se junak nalazi na nekoj destinaciji, što često izglada kao da je “zalepljen” na neki stok video. Producenti “Bese” su u Estoniji snimali neke veoma zahtevne scene, poput sudara i podvodnih kadrova, ali i dramskih momenata kojima je Estonija dodala “scandi noir” atmosferu.

Primera radi, “Besa” je podelila estonske lokacije sa maga hitom Kristofera Nolana“Tenet”. Ali, nisu samo lokacije doprinele ovom utisku, već i odličan lokalni kasting u kome se na prvo gledanje izdvojio jedan od najboljih estonskih glumaca Gert Raudsep u ulozi inspektora Kaspara. Kaspar razbarušene frizure i sa obaveznom cigaretom, se prvi put pojavljuje na uviđaju sudara u kome ginu Marija i Vidan Perić.

Pošto otkrije da su im biografije pre dolaska u Estoniju obrisane, Kaspar se kasnije sreće i sa kolegom Petritom Kocijem, sa kojim će sarađivati na rešavanju zločina. Kada mu Petrit na pitanje šta mu se desilo sa zavijenom rukom odgovori da je u pitanju sportska povreda, on odgovori “zato se ja ne bavim sportom”. Gert Radusep, bravo i dobrodošao u seriju “Besa 2”!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Printscreen

Izvor Prva

Advertisement