Connect with us

Domaće serije

CRNA SVADBA: Mina Sovtić otkriva sve o DRUGOJ SEZONI! Teodora krije veliku tajnu! Evo i KOJU!

Hoćemo li Teodoru gledati i u drugoj sezoni?

Published

on

Crna svadba sezona 2 tema je o kojoj svi pričaju. Za mnoge je nastavak očekivana stvar, ali poslednja reč je svakako na produkciji. Ono što svi priželjkuju jeste finalni obračun oca Ilariona sa silama zla. Najvažnije stvari – ko je Kapetan, ko je Crni Vojvoda i koja je Natašina sudbina u borbi za dušu njene ćerke sada su naizgled otkrivene. Kako je to i autor serije Nemanja Ćipranić potvrdio, priča prve sezone je donekle zaokružena, a glumica Mina Sovtić otkriva nam neke manje poznate detalje o prvoj sezoni, kao i o tome hoćemo li njenu junakinju Teodoru gledati i u nastavku priče.

Mina Sovtić tumači lik Teodore, inspirisan rečnim vilama, rusalkama iz slovenske mitologije. Ispostaviće se da je ona ključ svega što se kasnije izdešavalo.

Sada, kad su već emitovane finalne epizode prve sezone izuzetno gledane serije “Crna svadba”, jasno je da je lik Teodore, iako naizgled sporedni, ključan za rasplet cele priče.

Pažljivim gledaocima je ostala u sećanju scena kada se Teodora prvi put pojavljuje u seriji, a Vesna (lik koji tumači Borka Tomović), izgovara proročku repliku: “Je l’ ova devojka trudna?”

– Ona je u sceni u jezeru zaista bila trudna, po scenariju je pisalo da je peti mesec i mi smo se dvoumili da li da koristimo veštački stomak, međutim, na kraju smo od toga odustali. Teodora je mama glavne junakinje i, ma koliko bila čudna, želela sam da ona bude dobar lik, ona samo pokušava da zaštiti svoje dete – objasnila je Mina Sovtić.

Crna svadba – šta nam donosi druga sezona?

Kada je dobila ponudu za ovu seriju, Mini je dat na uvid scenario za samo jednu scenu, scenu u jezeru, koja je najbitnija za njen lik, međutim, ona nije bila sigurna da li uopšte želi da radi na ovom projektu. U toj sceni, njen lik – devojka Teodora, mami radijskog voditelja u vodu gde se obnažuje.

– Imala sam dosta pitanja za reditelja kako on zamišlja da se to uradi, koja je estetika svega toga, međutim, kada me je uveo u celu priču serije, pošto sam ja uvek pričala da mi je film „Leptirica“ najstrašniji film, ne naš, nego uopšte, baš zbog toga što ima veze sa našim folklorom i istorijom, shvatila sam da oni rade veoma ozbiljno i predano seriju o tim temama, i bilo mi je toliko zanimljivo da sam baš želela da budem deo takvog projekta i imala sam potpuno poverenje u njega kao reditelja. Ova serija je unikatna i bavi se našim temama, i baš mi je drago da je tako gledana i da je tako dobro prošla – izjavila je Mina, otkrivši i gde su snimane čuvene scene u jezeru.

– Reč je o malom jezeru na Kosmaju, gde smo imali i vodopad i sve je delovalo jako lepo. Naravno, na ekranu. Inače, voda je bila ledena. Snimanje te scene trajalo je osam sati. Snimali smo u oktobru, ali nekako mislim da je voda u tom jezeru hladna i u avgustu. Takođe, bilo je jako klizavo. Svuda okolo je bilo mnogo vodenih paukova, svakojake flore i faune. Producenti su se potrudili da sve očiste maksimalno, ali ipak nije bilo jednostavno – kaže glumica dodajući da nikada nije posećivala baba Mikule i da joj je vlaška magija pomalo zastrašujuća te da joj je mesto svakako u serijama i filmovima.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Firefly

Izvor: filmitv.rs/ 24sedam.rs

 

Advertisement