Connect with us

TV

U susret praznicima – MTS otključava kanale! Otkrijte i KOJE!

Iris TV, m:SAT tv i Supernova TV , uz brojne filmske i serijske Video klub pakete

Published

on

Telekom Srbija i MTS pripremili su za svoje korisnike posebno TV iznenađenje – otključan je veliki broj kanala iz iris TV, m:SAT tv i Supernova TV ponude, kao i brojne filmske i serijske Video klub pakete, a tu je i 50 filmova koje možete besplatno da gledate u Video klubu, i to sve do 15. januara 2022. godine.

Ukoliko ste iris TV, m:SAT tv ili Supernova TV korisnik, u toku promocije imate priliku da besplatno uživate u sadržajima popularnih kanala iz dodatnih TV paketa, a nakon što se promocija završi, kanali se automatski zaključavaju.

Slobodno vreme sada možete da upotpunite i brojnim filmskim i serijskim sadržajima paketa u okviru Video kluba iris TV-a – SUPERSTAR, Minimax, Filmbox, kao i Balkan Myusic, koje smo takođe otključali za vas. Po završetku promocije, ovi paketi će biti automatski zaključani.

Pravi je trenutak i da uronite u zanimljiva dešavanja najgledanijih filmova koje ćete pronaći u besplatnom Video klub paketu Praznični poklon filmovi. U ovom sjajnom paketu očekuje vas mnoštvo filmova različitih žanrova, za koje smo sigurni da će vam ulepšati praznike.
I to nije sve! Predstoji vam potpuno uživanje u sezoni praznika, jer smo vam pripremili specijalnu HBO/HBO + promotivnu ponudu!

Superstar

Ukoliko ste postojeći ili novi iris TV korisnik i do sada niste aktivirali: HBO, HBO HD, HBO +, HBO+HD*, Super, Premium ili Max paket, ili ste postojeći ili novi korisnik m:SAT tv usluge i nemate aktiviran HBO, HBO+, Max paket, te ako ste korisnik iris GO-a koji nema iris TV, a još uvek niste aktivirali HBO+ ili Max paket, uključite se u promociju, aktivirajte HBO i HBO + paket – iskoristite poklon period i uživajte u omiljenim filmovima i serijama HBO produkcije do 15. januara 2022. Korisnici iris GO mogu aktivirati paket i kroz aplikaciju. U promociju se mogu uključiti i korisnici Supernova TV-a koji nemaju aktivan HBO ili Super TV plus.

Aktivirajte paket na način koji vam najviše odgovara: putem TV upravljača u meniju, ukoliko ste korisnik iris TV-a, i pozivom Kontakt centru na broj 0800 100 100, ili u najbližoj mts poslovnici za korisnike iris TV-a ili m:SAT tv-a. Za korisnike Supernove aktivacija paketa je omogućena pozivom na broj 19911 ili u najbližoj poslovnici.

Ukoliko, po isteku promocije, ne želite da koristite HBO/HBO + paket, potrebno je da do 15. januara 2022. izvršite deaktivaciju paketa pozivom na broj 0800 100 100 ili odlaskom u poslovnicu. Po isteku promocije, od 16. januara 2022, naplaćivaće se puna cena mesečne naknade za HBO + paket u iznosu od 749 dinara za iris TV korisnike, odnosno 699 dinara za korisnike m:SAT tv usluge, kao i 479 dinara za HBO paket za korisnike iris TV-a, 699 dinara za korisnike Supernove, odnosno 499 dinara za mSAT tv korisnike.

Iskoristite ovu specijalnu ponudu i uživajte uz omiljene sadržaje i praznično izobilje kanala i dodatnih TV paketa koje smo pripremili za vas.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement