Connect with us

Domaće serije

CRNA SVADBA i BESA 2 imaju JEDNU zajedničku stvar! Naježićete se kad vidite O ČEMU JE REČ!

Ovome se NIKO nije nadao! Šokiraćete se

Published

on

Crna svadba i Besa imaju jednu zajedničku tačku! I nećete verovati o čemu je reč. Ne, nisu u pitanju glavni likovi. Kao ni scenaristi. Čak je i izvršna produkcija različita. Ok, obe serije kao produkcija potpisuje „Telekom Srbija„, ali nije ni o tome reč. Jesmo li vas dovoljno namučili? E, pa reč je o luksuznoj vili u kojoj su snimane obe serije. Dok je u „Crnoj svadbi“ u njoj živela Vesna iliti Kapetan, u seriji „Besa“ ovu istu kuću nastanjuju Luka i Una, iliti Milan Marić i Milica Gojković.

Međutim, ono što je još zanimljivo jeste to da je prvi komšija likovima iz obe serije bio niko drugi do Haris Džinović.

Haris Džinović u poslednjih nekoliko meseci nema mira zbog luksuzne vile na Senjaku koja se nalazi odmah pored njegove kuće.

Njih deli samo ograda, a zbog atraktivne lokacije na kojoj se nalazi postala je pravi hit za snimanje domaćih serija. Tako se eksterijer ove vile našao u poslednje dve epizode serije „Crna svadba“ kao lokacija gde živi jedna od junakinja – Kapetan, koju tumači Borka Tomović, a koja je postala centralna tema prve sezone. Osim u ovoj seriji, isti prostor korišćen je i u novoj sezoni serije „Besa„.

Crna svadba i Besa

Ipak, ovo se ne sviđa gazda Harisu, koji je poslednjih meseci očajan. Kako Kurir saznaje, njemu smeta veliki broj ekipa koji rade na serijama, zbog čega nema mira.

– Haris je mnogo nervozan u poslednje vreme. Smeta mu što mu se oko kuće vrti veliki broj ljudi, što su kamere na svakom ćošku. Ovu kuću su i sagradili na mestu koje je malo povučeno i mirno, a sada samo nešto snimaju, što njemu nikako ne odgovara. Žalio nam se i kaže da nikad tu ne bi živeo da je znao da će biti tako. Melini i njegovoj deci, naprotiv, ovo imponuje i stalno mu govore da nije u pravu i da to što se u njihovom komšiluku snimaju serije samo pokazuje da su napravili pravi izbor lokacije na kojoj će da se skuće – navodi izvor.

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Adrenalin/ Firefly/ Printskrin

Izvor FILM I TV/ Kurir

 

 

Advertisement