Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 45. epizoda: ŠOK! Adam će otrovati Ognjena! Evi i kako

U četvrtak, 9. decembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 45. epizoda (četvrtak, 9. decembar, u 21.00): Kristina i Branko se vraćaju sa večere na kojoj su bili sa Brankovim poslovnim partnerima. Kristina je ljuta. Branko pokušava da otkrije zašto. Nakon uzaludnih pokušaja, Kristina mu kasnije kaže da je ljuta zato što je zaposlio Marka Jakovljevića u “La Miražu”, i da to namerno radi jer zna da joj je on bivši muž. On kaže da ne zna i da će ga otpustiti ukoliko treba. Kristina shvata da iza toga verovatno stoji Anastasija koja je jako uzbuđena zbog otvaranja hotela.

Adam se nalazi sa svojom bivšom devojkom sa kojom se nije dugo video. Ona je farmaceutkinja, i dalje ima osećanja prema njemu, a možda čak i više prema njegovom novom finansijskom statusu. On je iskorišćava da mu “ispod žita” da morfijumske flastere koje će kasnije pomešati sa ketaminom, kako bi počeo sa trovanjem Ognjena. Naravno, farmaceutkinja ne zna ništa o tome i misli da Adam ima jake bolove u vratu, pa mu treba za ličnu upotrebu.

Aleksandra i Marko Jakovljević razvijaju odnos u koji ga Aleksandra spontano gura ka tome da ponovo potraži Kristinu, jer ipak su muž i žena.

Tokom doručka sa Anastasijom, Branko saznaje da ona nema ništa sa zapošljavanjem novog teniskog trenera, njega je Aleksandra preporučila. Takođe, na Instagramu vidi da je Stefan u Indoneziji. Branko odmah pokreće potragu za njim. Kruna Arsić postaje bejbisiterka Anastasijinog sina. Adam potplaćuje recepcionara da mu da ključeve Anastasijine hotelske sobe, kako bi uzeo psa. Kristina i Aleksandra ne znajući kupe istu haljinu za otvaranje hotela.

Dinastija 45. epizoda: Anastasija se ljubi sa Markom!

Branko i Ognjen ne mogu da nađu Nevena Maksića. Adam vodi psa kod veterinara, gde govori da pas ne jede, međutim sa psom je sve ok. Adam krade blokče za recepte sa stola veterinara. Potom vraća psa, pre neko što se Anastasija vrati u hotel. Neven Maksić i Aleksandra su u njenom stanu, gde ga ona zavodljivo ubeđuje da stane na njenu stranu.

U noći otvaranja “La Miraža”, svi su tu. Anastasija drži govor, zahvaljuje se svima, a posebno svom ocu. Ognjen i Kruna Arsić dolaze zajedno, blago flertuju. Tokom žurke, Adam odlazi u Ognjenovu kancelariju i otrovnom smešom premazuje njegov sto. Potom dolazi na žurku, spopada Krunu i ulazi u konflikt sa Ognjenom. Anastasija se pijana muva sa Markom Jakovljevićem, čak se i poljube. Aleksandra čeka Nevena Maksića u hotelskoj sobi. Međutim, on se nikada ne pojavi, jer mu Branko pripreti da mora da ostane uz njega.  Aleksandra pobesni. Kristina saznaje da joj je Marko Jakovljević i dalje zakonski muž.

U seriji Dinastija 45. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement