Connect with us

Sadržaj epizoda

Azbuka našeg života 3. epizoda: Uroš se zaljubljuje u Anu! Spremio joj je veliko iznenađenje! Evo o čemu je reč

U petak, 17. decembra, od 21.00 na kanalu Superstar

Published

on

Azbuka našeg života 3. epizoda (petak, 17. decembar): Godinama zapostavljena, sita Uroševog sebičluka, Vesna posustaje. Njena sumnja u samu sebe raste. Pitanja u glavi se roje. Njen odgovor na Reljin SMS biće iznenađujući. Za oboje…

Neočekivano i iznenada na vratima stana Popovića pojavljuje se Luka. Dolazi sa Ibice pod čudnim izgovorima. Vesna je sumnjičava. Instinkti joj govore da mora da bude na oprezu. Ispostaviće se da je bila u pravu.

Uroš ne prestaje da misli na Anu. To ga zbunjuje i iznenađuje. On shvata da je počeo da se zaljubljuje. U želji da se što više zbliže, Uroš je vodi u Istru na romantični vikend. U momentima ranjivosti, Ana mu otkriva svoju veliku tajnu.

Krijući osećanja, dok u javnosti glume zadovoljni bračni par, Vesna i Uroš duboko u sebi osećaju snažnu krivicu i grižu savesti. Svesni su da njihov život i oni sami više nikada neće biti isti.

U seriji Azbuka našeg života 3. epizoda glavne uloge igraju: Aleksandra Janković, Jadran Malkovič, Nebojša Milovanović, Jovana Stipić, Miona Marković, Đorđe Mišina, Anđelka Prpić, Anastasia Mandić, Nedeljko Bajić i Iva Štrljić, dok se u specijalnim ulogama pojavljuju Aljoša Vučković, Radoš Bajić, Tihomir Stanić, Nela Mihailović i Mirjana Bobić Mojsilović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Constrast studios

Advertisement