Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: ŠOK! Matija je ponovo U ZATVORU! A evo i ZAŠTO!

Ovome se niko nije nadao!

Published

on

Matija iz serije „Igra sudbine“ ovih dana prolazi kroz veliku tranfsormaciju ličnosti. Kao što znamo, sudbina ga je odvela prvo u zatvor, pa u bolnicu gde je završio usled šloga. Oporavak je tekao uz uspone i padove. Do uspona je stizao lako uz pomoć Ade i braće, dok ga je Sofija uglavnom vodila u nove poraze.

Trenutno, Matija i dalje bira stranu. Treba da proceni kome će se prikloniti, a izbor nije nimalo lak. Sa jedne strane ima pruženu ruku koja bi mogla da ga izvede iz blata i spasi od svega, a sa druge gomilu onih koji bi želeli da ga povuku sa sobom na dno. Međutim, starom okruženju najteže je odoleti.

I dok se Matija bori sa sopstvenim demonima, glumac koji nam je dočarao lik Matije Grbića, Pavle Jerinić podelio je sa obožavaocima na svom Instagram profilu forografiju kojom je najavio svoj novi projekat – seriju Predstraža. A svako ko ju je video, zapitao se – šta se desilo sirotom Matiji? Lečenje očigledno nije prošlo najbolje.

Šalu na stranu, Pavle je jedan od naših glumaca koji će se pojaviti u novoj sezoni popularne američke serije. Njega ćemo gledati u šestoj epizodi koja je na programu u četvrtak 9. decembra na kanalu SCI FI od 22.00. Za sve koji su nestrpljivi da vide kako Matija izgleda u novoj seriji i kako izgleda maska koja je oduševila mnoge, link je u nastavku.

 

 

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement