Connect with us

Domaće serije

TOP 10 NAJTRAŽNIJE domaće SERIJE i FILMOVI 2021! „Igra sudbine“ NIJE prva! Ali evo KO JESTE!

Tekstove o ovih 10 naslova ste najviše čitali na našem sajtu!

Published

on

Najbolje domaće serije 2021, najbolji domaći filmovi 2021, ukratko, mnogo domaćeg programa obeležilo je godinu za nama. Produkcija u Srbiji uzela je maha, tako da su TV serije i bioskopski hitovi ove godine imali šestoku konkurenciju. To pokazuje i lista najtraženijih pojmova na našem portalu. I sledi veliko iznenađenje. Među najtraženijim stranih uopšte i nema. Da ne bismo previše dužili, prelazimo na TOP listu, a na njoj se nalazi TOP 10 najčitanijih tekstova o domaćim serijama i filmovima. Pogledajmo koji su bili najbolji i najpopularniji.

1. Tajne vinove loze – serija

Tajne vinove loze je melodramska televizijska serija tvoraca Mirjane Bobić Mojisilović i Dejana Karaklajića. Premijera serije bila je 18. januara 2021. godine na Superstar TV i 23. januara na RTS 1. Snimanje druge polusezone od 36 novih epizoda završeno je 1. novembra, a prikazivanje se očekuje početkom naredne godine na Superstar kanalu.

2. Južni vetar 2: Ubrzanje – film

Petar Maraš koristi prednosti stečenog statusa neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja. Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove, i vrebajući povoljnu priliku, on po zadatku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju. Tamo ga zatiče vest koja će ga primorati da momentalno promeni planove…

3. Pevačica – serija

Serija „Pevačica“ prati mladu muzičku zvezdu u usponu, Ivanu Lazić (Milica Pavlović), koja nakon pobede na muzičkom takmičenju naizgled dobija sve o čemu je ikada sanjala – život u velikom gradu, slavu, popularnost, brojne nastupe, putovanja, a i ljubav najpoznatijeg muzičkog kompozitora i producenta u zemlji Vlade Vidaka (Miloš Timotijević). I dok se Ivana svim silama trudi da zaboravi prošlost i sve ono iz čega je potekla, počinje da joj se dešava niz misterioznih stvari koje će se završiti njenim ubistvom!

4. Igra sudbine – serija

Za najgledaniju domaću seriju „Igra sudbine“ teško da neko ne zna. Pogotovo na našem sajtu, budući da zgode, nezgode i turbulentan život Ade Kanački pratimo detaljnije nego naš rođeni. Ipak, „Igra sudbine“ nije završila na očekivanom prvom mestu ove liste. Doduše, ako bi se uzeo domet svih tekstova, a ne samo najčitanijeg, sigurni smo da ovoj seriji niko ne bi mogao da priđe ni narednih stotinu godina.

5. Kalkanski krugovi – serija

Na sredini liste najgledanijih je mistična drama produkcija Telekom Srbija i Firefly koja nas je sve oduševila početkom godine. Povratak Petra, Velibora i ostatka družine u magični zabran očekuje nas naredne godine, a kada će početi emitovanje još nije sigurno.

 

6. Besa 2 – serija

Nova sezona serije „Besa“ vrtoglavo se penje ka vrhu, što je veliki uspeh budući da je drugi ciklus počeo da se emituje pre nepune dve nedelje. Sasvim je jasno da je „Besa“ jedna od serija na koju se dugo čekalo i od koje se tek mnogo očekuje.

 

7. Crna svadba – serija

Tek završena „Crna svadba“ učinila je da se unapred radujemo nastavku, iako o drugoj sezoni još nema zvaničnih informacija. Ipak, kako je to i Nemanja Ćipranić potvrdio gostujući na RTS – planovi postoje, baš kao i ideja kuda će nas povesti drugi serijal.

8. Jedini izlaz – serija

Serija „Jedini izlaz“ nakon filma, i na malim ekkranima prikazala je Anđelku Prpić u potpuno drugačiju ulogu. Upravo to, verovatno, i jeste bio razlog što je publika ovu seriju nagradila visokim plasmanom, odnosno intetresovanjem.

 

9. Porodica – serija

Mini serija „Porodica“ produkcijske kuće Firefly nastala u koprodukciji sa Telekomom na trenutak nam je ove godine vratila prošlost u živote. Neki taj period pamte kao vesele 90-e, a neki ih ne pamte sa mnogo osmeha. Ipak, Sloba, Mira i Marija još jednom su bili deo naših života zahvaljujući ovoj odličnoj TV drami.

 

10. Toma – film

Film „Toma“ i na našem sajtu je pratio globalni trend, te su objave u vezi sa ovim filmom redovno bile među najčitanijim. S obzirom na to da nam stiže i serija ne sumnjamo da će uspeh biti dupliran.


BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement