Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 70. epizoda: ŠOK! Bojan napada Nebojšu i odlazi iz kuće? A evo i ZAŠTO!

Ovo je kap koja je prelila čašu! Svemu je kraj

Published

on

Kolo sreće 70. epizoda dolazi na naše male ekrane već u petak, 10. decembra od 21.00 na TV Prva i pravi haos Eleni i Petru! Taman što su mislili da drže Maru u šaci, ponovo su na nuli. A evo i zašto.

Kao što već znamo Spasa se vratio u Sopot. Iako je izrazio želju da ga svi zovu Veliki, dobio je nadimak Ludi. Međutim, njega to mnogo ne dotiče. Pun je samopouzdanja i spreman da okrene novi list u životu. Zato će Jelisaveta biti prva koju će sačekati neprijatno iznenađenje ga sledeći put bude ugledala. Zato što neće biti sam!

Jelisaveta je u neverici kad ugleda svog Ludog Spasu da se ljubi sa drugom. Izgleda da je i kod njega otpisana?

Za to vreme Nebojša se pravda porodici što je zbog svoje nesređene porodične situacije uneo nemir u Marin dom. Bojan sve njegove reči uzima sa rezervom.  A kada majci bude izneo sve svoje sumnje dobiće prekor koji će biti kap koja preliva čašu!​

Hoće li Bojan napasti Nebojšu, ili Maru čeka još gori scenario? Možda će napustiti kuću ljut što Mara ne shvata da je Nebojša prevarant?

BONUS VIDEO: ALEKS IGO – Nova krimi drama na kanalu FOX

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (70. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

 

Advertisement