Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 46. epizoda: Kruna i Ognjen na korak do pljupca! Stefan gine u eksploziji jafte?

U ponedeljak, 13. decembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 46. epizoda (ponedeljak, 13. decembar, u 21.00): Ognjen se oseća konfuzno i dezorjentisano nakon što ketamin kojim ga Adam truje krene da deluje. Drugi primećuju da sa njim nešto nije u redu, ali Ognjen odbija pomoć i tvrdi da je samo umoran.

Kristina naprasno odlazi u Trebinje kako bi definitivno saznala istinu o njenom i Markovom braku. Otkriva da njih dvoje i dalje nisu formalno razvedeni.

Branko nenajavljeno dolazi kod nje u Trebinje i pruža joj punu podršku, govori joj da će rešiti pravne probleme i da njihov odnos nije doveden u pitanje. Ali, po povratku u Beograd, kada Kristina kaže da želi lično da popriča sa Markom o razvodu, jer mu toliko duguje zbog godina provedenih u zajedničkom životu, Branko se iznervira i naljuti na Kristinu.

Jovan uviđa da između Krune i Ognjena postoji određena hemija i on naređuje Kruni da se kloni Ognjena, jer je on i dalje u braku sa Anastasijom, a ona ne treba da komplikuje sebi život ulazeći u sukobe sa Kadićima.

Stefan krstari Indonezijskim morima kada se dogodi nesreća – jahta kojom on plovi eksplodira.

U seriji Dinastija 46. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement