Connect with us

Top Story

Kristina Savić OTKRIVA sve Olgine TAJNE i zašto je baš za nju Žarko Jokanović napisao ulogu

Pozorišna glumica kaže da je kolege zadirkuju zbog toga kako se ophodi prema mužu Vladanu Saviću u seriji

Published

on

Solistkinja i glumica Pozorišta na Terazijama, Kristina Savić predstavila nam se nedavno kao zavodljiva manipulantkinja Olge Ožegović u seriji “Igra sudbine”. Ovaj lik je, kako kaže, po karakteru suprotan onima koje je do sada igrala, zbog čega joj je bilo zanimljivije i izazovnije da ga oživi.

– To je žena koja je omanula na skoro svim poljima, naročito na emotivnom planu i primorana je da preduzima očajničke poteze koji dovode do teških i neprijatnih događaja za ljude oko nje – priča Kristina Savić, koja sa suprugom i kolegom Vladanom Savićem, deli kadar u “Igri sudbine”. – Najzanimljiviji mi je odnos naša dva lika. Često nas kolege pitaju da li nam je brak skladniji od kako se svakodnevno svađamo u seriji.

Uloga Olge, koju je Žarko Jokanović napisao specijalno za nju, Kristinin je prvi angažman u nekom TV ostvarenju.

– Prilika koju mi je pružio Žarko, a onda i producentkinja Svetlana Drinjaković je nešto na čemu ću im večno biti zahvalna. Dobila sam vrlo važnu i za igru zahvalnu ulogu, i to u trenutno najgledanijoj seriji kod nas. Bolje nisam mogla da poželim. Žarko me je gledao u pozorištu i napisao je za mene ovaj koloritan lik, trudeći se da u njega utka i moje pevačko umeće, što je neverovatna stvar. Naročito za mene, jer mi je ovo prvi angažman u ovako velikom TV projektu – istakla je Kristina Savić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto

Izvor filmitv.rs / Novosti

Advertisement