Connect with us

Domaće serije

KOLO SREĆE Otkrivamo: Evo KAKO će Nebojša PREVARITI Maru! Sledi veliki ŠOK!

Petar i Elena su na korak od trijumfa!

Published

on

Kolo sreće u novim epizodama donosi velike turbulencije za Maru i njene ukućane. Iako se čini da stvari konačno dolaze na svoje mesto, istina je da su Elena i Petar na korak od trijumfa. Nebojša kao njihov insajder bićem skriveni kec u rukavu koji ne može da omane. Osim ako ne padne na nekoj neočekivanoj greški. Na primer – DNK testu.

Mnogi bi naivno pomislili da će Marin zahtev da Nebojša uradi DNK test presuditi u korist Bojanovih sumnji. To što je Bojan u pravu, i što Nebojša zaista jeste, kako on to kaže, potpuni stranac, ne menja situaciju. Mara je opčinjena idejom da je pronašla onoga za kojim je tragala celog života i to joj je trenutno najvažnije. Ona želi da ga i ostatak porodice prihvati kao nekoga kome je mesto uz Raketiće.

Ipak, za nas sa ove strane ekrana, misterije nema. Znamo da je Nebojša „ubačeni element“ koji iako nevoljno, ali, ipak, služi ciljevima Petra i Elene. Ono što se mi pitamo jeste to kako će Nebojša uspeti da prevari DNK test. U najavi za narednu epizodu vidimo da se pred Marom, Petrom i Elenom, Nebojša izvinjava za neku glupost koju je učinio. A kako kaže – krivac za tu glupost je njegova smušenost? O čemu li je tu reč? Da li se Nebojša možda izvukao od DNK testa tako što je na neki način sabotirao rezultate?

Sigurni smo da su Elena i Petar računali na to da bi Mara mogla da traži da se Nebojša podvrgne testiranju, tako da su imali spreman plan za slučaj tog rizika. Uskoro ćemo videti i kako su doskočili nauci, ali i Mari.

Jer kako vidimo u sledećoj epizodi njih dvoje slave poljupcima. I kažu da Mara i ne sluti šta je čeka. Pitamo se zašto? I šta su joj ti pripremili?

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (69. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

 

Advertisement