Connect with us

TV

Viktor Savić OTKRIVA zašto ga nema u novim serijama i zbog čega je odlučio da za hleb zarađuje kao voditelj

Posle serije “12 reči”, popularni glumac nije ostvario novu TV ulogu

Published

on

Zadivljujuće predele naše zemlje, kutke u koje mnogi nisu zavirili, lepote koje samo priroda može da stvori gledaocima otkriva Viktor Savić u emisiji “Veslom kroz Srbiju”, koja se emituje subotom na Prvoj televiziji. Glumac, koji je veliki zaljubljenik prirodnih lepota, predstavlja ih iz jednog sasvim drugačije ugla – sa vode.

Ulogu domaćina u ovoj emisiji prihvatio je na nagovor urednice Tamare Grujić, koja ga je nagovorila da se prvi put okuša kao voditelj.

– Tamara je paralelno vodila i svoj projekat “Radnu akciju”, tako da nije često bila na snimanju, sa nama na terenu. Složili smo se odlično, jer imamo negde istu misiju i nije bilo mnogo potrebe za tim da me ubedi da postanem voditelj. Ovaj tip emisije je nešto što meni prija, u njoj smo zajedno ostavrili jedan cilj, a to je promocija naše zemlje, nekih pravih i lepih vrednosti, skretanje pažnje na ekologiju, upoznavanje sa ljudima sa čardama, sa životinjama, pticama. Zato nije bilo potrebno preveliko ubeđivanje – rekao je Viktor Savić, koga u poslednje vreme ne gledamo često u filmovima i serijama.

– Trenutno je vreme hiperprodukcije, snima se sve i svašta, a ja jednostavno u svom poslu i inače u životu, ne mogu da se multipriciram na više mesta u isto vreme, tako da pažljivo biram projekte. Ne želim da dođem u situaciju da prihvatim ulogu, a onda se pojavi nešto što stvarno želim da radim, a ne mogu jer sam već započeo drugi projekat. Iskreno, zbog toga sam dosta stvari odbio i verovatno će tako biti u narednom periodu. Bogu hvala, imam za hleb, pa nisam u situaciji da moram da prihvatam bilo šta – poručuje Savić.

Film “Bilo jednom u Srbiji”, u kome igra Stojana Jovanovića Coneta, trenutno se nalazi u postprodukciji i očekuje se njegovo prikazivanje.

– To je jedna pokretačka priča, priča kakvu ja volim i kakve nama trebaju. Jedna istorijska priča, naravno malo romantizovana ali donekle i istinita. A pamtiću ga definitivno po jugu Srbije koji sam u tom period dosta dobro upoznao. Naravno i po kolegama sa kojima sam radio. A videćemo kako će ispasti na kraju sve to – završava VIktor Savić.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram

Izvor Blic

Advertisement