Connect with us

TV

Nebojša Milovanović OTKRIVA šta čeka Zorana u 2. sezoni TAJNE VINOVE LOZE! Hoće li pobediti porok?

Poznatog glumca trenutno gledamo u hit seriji “Azbuka našeg života”, petkom u 21.00 na kanalu Superstar

Published

on

U poslednjih nekoliko godina, gotovo da nema TV naslova u kojem se nije pojavio naš popularni glumac Nebojša Milovanović. Ako ne u glavnoj glumačkoj postavi, onda bar u epizodnoj ulozi.

Počevši od sada već davne 2015. i kapetana Perkića u “Čizmašima”, zatim Spasoja u sitkomu “Andrija i Anđelka”, Vite u “Preživeti Beograd”, legendarnog majora Dragana Kašanina u “Vojnoj akademiji”, Vladimira Mirkovića u seriji “12 reči”, Zorana Tomovića u “Tajnama vinove loze”, da bi sam kraj 2021. krunisao učešćem u čak tri hit serije. Jesen smo započeli sa njegovim Igorem Blagojevićem u “Crnoj svadbi”, a nastavili sa drugom sezonom “Bese” u kojoj trenutno tumači lik Mladena, supruga glavne junakinje, inspektorke Divne Dukić.

Zahvaljujući seriji “Azbuka našeg života”, koju premijerno od 3. decembra pratimo na kanalu Superstar, petkom u 21.00, poznatog glumca gledamo u još jednoj zanimljivoj, i ovog puta provokativnoj roli koja će mnoge primorati na preispitivanje. U “Azbuci” Nebojša Milovanović nam se predstavlja kao Relja, uspešni srpski biznismen, koji je, uprkos svom „srećnom“ braku, “bacio oko”, a zatim i prste na suprugu svog poslovnog partnera.

Milovanović otkriva sve o izazovima koje mu je donela “Azbuka” i zašto gledaoci ne bi trebalo da propuste ovu savremenu dramu nastalu po motivima romana Mirjane Bobić Mojisilović.

– “Azbuka našeg života” ima polazište u fenomenima savremnog života, u kojima se svi možemo prepoznati. Bavi se i uzrocima i posledicama gubljenja istinskih odnosa, prioriteta, pohlepom, zanemarivanjem najbližih, ali i razmišljanjem o tome šta su uspeh, moć, novac, i gde je u svemu tome čovek. Koliko je tanka linija u kojoj gubeći jedni druge gubimo i sebe i svaki smisao svog postojanja? Istakao bih i autorsku zrelost i izraz rediteljke Jelene Bajić Jočić, kao i produkcionu spremnost da se sve scene snimaju na sjajnim lokacijama i u relanom okruženju. Vizualni aspekt ove serije biće nešto što će veoma prijati oku gledaoca – rekao je Nebojša Milovanović.

Početkom sledeće godine gledaćemo ga i u drugoj sezoni serije “Tajne vinove loze”. Na pitanja šta nas očekuje u nastavku ove melodrame i hoće li Zoran uspeti da pobedi svoj porok, Nebojša odgovara:

– Zoran će se boriti za reintegraciju u svoje izgubljene odnose, za svoju porodicu i za svoje mesto u njoj. Boriće se da napravi novo nesvakidašnje vino. Takođe, boriće se i sa svojim porokom, i imaće u svemu tome i elemente heroizma. Nakon toga što smo ga u prvoj sezoni doživeli kao antiheroja, možda ćemo u nastavku videti neku novu stranu njegove ličnosti. Više od toga ne bih smeo da vam otkrivam.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Filip Šobot

Izvor: TV novosti

Advertisement