Connect with us

Domaće serije

OTKRIVENO kada stiže druga sezona serije TAJNE VINOVE LOZE! Nećemo je gledati na RTS-u?

Za sada je poznato da ćemo nove dogodovštine Vere i Vuka pratiti samo na kanalu Superstar

Published

on

Melodrama “Tajne vinove loze” bila je jedna od najgledanijih domaćih serija 2021. godine. Ljubavne jade Vere i Vuka pratilo je u proseku oko dva miliona ljudi na kanalima RTS i Superstar. Autori kao da su znali da će producenti dati zeleno svetlo za snimanje druge sezone, pa su kraj serije ostavili otvoren.

Da se podsetimo, na kraju 36. epizode, Verin muž Nenad, koji se godinama skrivao u manastiru pod monaškim imenom Ilarion, vratio se u Negotinsku Krajinu kako bi joj se osvetio. Zapalivši sebe i vinograd, Nenad je uništio vinovu lozu bagrine, koja je posle više od 20 godina ponovo spojila Veru i Vuka.

Gledaocima je bilo jasno da je nastavak serije neminovan, a nekoliko meseci posle emitovanja poslednje epizode usledila je i zvanična potvrda da će se snimanje nastaviti.

Ekipa serije, pod autorskom i rediteljskom palicom Dejana Karaklajića, snimila je ovog leta i jeseni novih 36 epizoda. A glumica Milica Zarić, gostujući u emisiji na K1 televiziji, otkrila je kada bi trebalo da počne emitovanje ove popularne serije.

– Negde, posle Nove godine kreće emitovanje – rekla je Milica.

Drugu sezonu serije “Tajne vinove loze” gledaćemo na kanalu Superstar, ali još nije poznato da li će se prikazivati na Radio-televiziji Srbije. Kako nezvanično saznajemo, u igri je još jedna nacionalna televizija.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement