Connect with us

Domaće serije

“Nečista krv”: Večeras stižu novi likovi! Evo ko će glumiti čuvenu lepoticu Sofku

Upoznajte i Mitketa, kao i starijeg Mitu i Jovču

Published

on

U večerašnjoj, četvrtoj epizodi serije “Nečista krv” prvi put ćemo videti novu Sofku. Najpoznatiju vranjansku lepoticu svih vremena, ćerku efendi Mite i unuku Hadži Trifuna igra mlada glumica Sara Sandeva, rođena u Skoplju 1997. godine.

Malo je onih koji se nisu susreli sa romanom Bore Stankovića “Nečista krv”, bar zbog činjenice da je već decenijama deo obavezne školske lektire. Tragični lik snezualne Sofke svima nam je poznat, a da li su autori serije “Nečista krv” nesvakidašnju lepotu ove Borine junakinje sa pravom prepoznali u Sari Sandevoj, presudiće gledaoci.

Ono što je poznato je da je, tokom snimanja serije i filma, Sara očarala celu ekipu svojim izgledom, ali i talentom i skromnošću. Ona živi i radi u Pragu gde studira muziku i dramu, a uskoro očekujemo da poseti i Srbiju.

Necista-krv-Mita-Jovca-Mitke

Nečista krv: Mita (Dragan Mićanović), Jovča (Leon Lučev) i Mitke (Vučić Perović)

Pored Sofke, večeras će pred publiku izaći i Mitke, još jedan od upečatljivih likova Bore Stankovića, izvorno smešten u dramu “Koštana”. Igrali su ga neki od najvećih domaćih glumaca svih vremena, poput Čiča Ilije Stanojevića, Raše Plaovića i Ljube Tadića, a od danas ga predstavlja i Vučić Perović, TV publici poznat iz serija “Vojna akademija”, “Sinđelići”, “Žigosani u reketu”

O tome kako se Mitke našao u priči o Hadži Trifunovoj porodici, Vučić kaže:

– Ovo jeste Mitke iz “Koštane”, ali su ovde pridodate neke druge okolnosti kojih u “Koštani” nema, zato što je scenarista Vojislav Nanović tako divno napravio jedno porodično stablo i priču o stradanju jedne porodice.

Ipak, glavni likovi večerašnje epizode biće Hadži Trifunovi sinovi. Od hadžijine smrti prošle su godine i oni su postali zreli ljudi. Jovča strpljivo brine o porodičnom imanju, a posebnu ljubav gaji prema ćerki Vaski, dok je Mita postao “efendi” (gospodin, gospodar) i uporno pokušava da pobegne od svih odgovornosti odlazeći na duga putovanja. Slučajan susret sa nekadašnjom sluškinjom, Stojnom, probudiće stara osećanja i grehe prošlosti. Lik efendi Mite tumači Dragan Mićanović, a starijeg Jovče hrvatski glumac Leon Lučev.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / This and that production

Advertisement