Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 72. epizoda: Spasa se kandiduje za PREDSEDNIKA!

Jelisaveta dobija lekciju koju neće lako zaboraviti

Published

on

Kolo sreće 72. epizoda koja se emituje u utorak 14. decembra od 21.00 na TV Prva donosi nam obrt koji će se pamtiti. Neko od koga se to nikada nije očekivalo izbija u prvi plan.

Jelisaveta dobija lekciju od prijateljice koju dugo neće zaboraviti. Da li je konačno došlo vreme da Jelisaveti neko otvori oči?

Doktor Filip i Tereza objašnjavaju nesrećnoj devojčici da su joj u telefonu instalirali dugme za hitne slučajeve, potrebno je samo da izgovori „pomoć“.

Posle jedne rečenice koja joj je zaparala uši, i Mara se obraća za pomoć i to doktorki Leni.

U političkoj kampanji, Boža odlučuje da kandiduje Spasu koji je postao hit među ženama. Uveren je da će sve glasati za njega.

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (72. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO: ALEKS IGO – Nova krimi drama na kanalu FOX Crime

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor Film i TV

Advertisement