Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 47. epizoda: Branko i Aleksandra tragaju za Stefanom! Sve ukazuje na to da je mrtav

U utorak, 14. decembra, od 21.00 na TV Pink

Published

on

Dinastija 47. epizoda (utorak, 14. decembar, u 21.00): Porodica Kadić je užasnuta vestima o Stefanovoj nesreći i sve informacije koje dolaze iz Indonezije ukazuju da je Stefan mrtav. Međutim, Branko je uporan i odlazi u Indoneziju u potragu za Stefanom, jer veruje da je on živ. Aleksandra odlazi sa njim na put nasuprot Brankovom prvobitnom protivljenju.

Ana Marijin otac dolazi do Kristine i traži od nje deo Stefanovog nasledstva koje njoj pripada kao Stefanovoj suprozi, ali ga Kristina izbacuje. Kasnije je Ana Marijin otac napadne, ali Marko joj pritekne u pomoć, odbrani je i otera Ana Marijinog oca. Kristina i Marko izglade odnose. Marko joj vraća medaljon za kog je ona bila emotivno vezana, a koji je on uzeo još pre više godina. Kristina se priseća i lepih i ružnih momenata koje je imala sa Markom u braku.

Jovan zamoli Ognjena da ne pokušava bilo šta da ima sa Krunom. Tada Ognjen napadne Jovana jer je pod toksičnim dejstvom ketamina, ali se ubrzo sabere i izvinjava se. Branko i Aleksandra tragaju za Stefanom u Indoneziji, ali i dalje ne nalaze nikakve konkretne informacije. Aleksandra ubacuje Branku crv u glavu da Kristina obnavlja svoj odnos sa Markom. Branko isprva odbija da razmotri tu ideju, ali se kasnije i sam zabrine kada sazna da se Kristina i Marko viđaju.

U seriji Dinastija 47. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Advertisement