Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE dobija naslednicu! Žarko Jokanović počinje rad na novoj seriji! Evo i KOJOJ!

Spletke, afere, pohlepa, mržnja, izdaja, špijunaža, skandali i neočekivani obrti…

Published

on

Igra sudbine bez mnogo sumnje oborila je rekorde u nekoliko kategorija tokom dve godine emitovanja. Serija scenariste Žarka Jokanovića postala je najgledanija, ali i najdugovečnija domaća serija ikada emitovana na ovim prostorima. Od velikog finala deli nas više od 130 epizoda, a od početka treće sezone još nekih 30.

Porodica Kanački sa svim svojim prijateljima i neprijateljima ludo će nas zabvljati bar još dobar deo naredne godine. Snimanja treće sezone počinju uskoro, a emitovanje novih epizoda očekuje nas u januaru.

Međutim, to ne znači da Žarko Jokanović već ne radi na novom projektu. Kako je to u ponedeljak 13. decembra objavio na svom Instagram profilu, izgleda da Jokanović posle više od 15 godina od nastanka scenarija za seriju „Krugovi moći“ konačno razmišlja i o njenoj ekranizaciji.

– Jedna kreće, druga se pokreće – objavio je Žarko Jokanović u instagram storiju uz fotografiju naslovne strane knjige „Krugovi moći“, najavivši time verovatno i skori početak rada na seriji za koju je scenario nastao još početkom 2000-ih, a koji je sticajem okolnosti adaptiran u roman koji je doživeo višestruka izdanja.

Krugovi Moći

Iako bi se posle „Igre sudbine“ od Jokanovića očekivala nova melodrama u stilu Ade Kanački koja bi po već proverenom receptu doživela instant uspeh, ovog puta Jokanović se upušta u političku satiričnu melodramu koja zalazi iza kulisa političkih dešavanja u Srbiji i u stilu Nušića, Sterije i Domanovića opisuje „nova srpska ’čuda’ tranzicije i evropejstva, prožetih lažnim patriotizmom i sveopštim grabežom“. Jokanovićev roman, prema rečima kritičara, u prvi plan stavlja uticajne političare, mafijaše, tajkune, strane izaslanike, medije, korumpirane tužioce, popove, Prevarante, ubice… prateći ih kroz spletke, afere, pohlepu, mržnju, izdaju, špijunažu, seks skandale i neočekivane obrte…

Više informacija o početku snimanja ove serije i televiziji na kojoj će se emitovati još nema.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement