Connect with us

Domaće serije

Miloš Timotijević otkriva KOLIKO metaka je ispalio u karijeri! Nećete verovati o kojoj CIFRI je reč!

Timotijević otkriva da mrzi oružje, ali ga ono prati tokom čitave karijere

Published

on

Miloš Timotijević proslavio se rolom Petrita Kocija u ostvarenju produkcije Adrenalin i Telekoma Srbije, a u drugoj sezoni serije BESA prolazi kroz veliku transformaciju.

Besa je polako zašla u drugu polovinu nove sezone, a ubrzanje koje je prati već od prve epizode sad je još više uzelo maha. Priča se razvija na svim nivoima, a neizvesnosti je taman dovoljno da se zapitamo – vodi li nas sve ovo u treći nastavak?

Zahvaljujući uspesima koje je ostvario u prvom ciklusu, Koci je sada na čelu Interpola za Jugoistočnu Evropu. Kako to i sam priznaje, više nije onaj isti čovek, posai ga je očvrsnuo, i kako to primećuje njegova koleginica Divna (Hana Selimović), na neki način pretvorio u monstruma.

Ipak, karakterna transformacija njegovog lika u Besi, za Timotijevića nije bio najveći izazov. Najtežu scenu, kako je to otkrio glumac, snimio je već na početku u Crnoj Gori.

– Dan pre nego što sam započeo snimanja „Bese„, završio sam rad na seriji „Pevačica„. Bilo je 11.00 uveče kad sam stigao u Crnu Goru, a prvu scenu „Bese“ snimili smo već sutradan u podne, i to je bila najveća scena na albanskom jeziku. Scena koja je bila napisana na neke čitiri i po strane, od čega su tri strane bile moj tekst. Bio je to najveći izazov za mene u ovoj sezoni. Inače, Igor Stoimenov koji je šouraner serije, nakon što je video da mi dobro ide albanski, rekao mi je da mi je za nastavak spremio 20 strana teksta na albanskom. Tražio sam da mi odmah unajme dijalog trenera sa kojim sam nekih pet nedelja pred početak snimanja počeo da radim na tim scenama i uspeo sam da se spremim – poručuje Timotijević, dodajući da između njega i Petrita Kocija postoji jedna velika i opasna sličnost o kojoj ne sme da priča.

Inače, Miloš Timotijević, otkrio je da se umorio od uloga vojnika i policajaca i da bi voleo da se oproba u nekom drugom tipu uloge. Vojni rok služio je u pešadiji 2002. godine, a znanje stečeno u vojsci pomoglo mu je u snimanju akcionih scena.

– Ono što se dogodilo Aleku Boldvinu meni se nikada ne bi dogodilo. Čini mi se da je tu napravljeno dosta propusta, jer postoji procedura koja i služi tome da se izbegnu takve situacije. Do sada sam ispalio preko 3000 metaka, imam iskustvo, ali uvek sam oprezan. Ne volim scene sa oružjem, jer pištolj za pojasom menja čoveka – ističe Timotijević.

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Adrenalin/Promo

Izvor Film i TV

Advertisement