Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: ŠOK! Marinko je ubio KOMARCA?

Ko se krije ispod maske atentatora?

Published

on

Igra sudbine 383. epizoda, kao što smo videli donosi nam jedan veliki šok. Ako zanemarimo sve ostale, među kojima je hapšenje pukovnika, otvorena pretnja Stane Dželatović Sofiji Šubarević, mogućnost da su Vid i Nora Coletova deca, kao i činjenica da je Riter zvanično okrenuo leđa Sofiji, sledi najveći šok od svih.

Naravno, svi znamo o čemu je reč. Neko je pucao u Komarca i to u trenutku dok je on zvao Višnju i otvoreno joj pretio da više nikada neće videti svoje dete.

Izgleda da je time misterija konačno razrešena. Komarac je lik koji će biti ubijen u seriji „Igra sudbine„, a što su još jesenas najavili Milica Milša i Žarko Jokanović. Postavlja se pitanje hoće li on biti i jedini koji će nastradati, a još zanimljivije pitanje je ko je pucao u Komarca.

Na ovo pitanje neće biti lako pronaći odgovor. Jedno je sigurno. Reč je o muškarcu. Nažalost, kako je nosio masku, odnosno, kapu, teško je reći o kome je reč. Međutim, ako se poslužimo logikom – jedina osoba koja u tom trenutku nije bila prisutna bio je Marinko. Baš onaj koji je imao i najviše razloga da ubije Komarca.

Bez obzira na to što mu je brat. Marinko je sateran u ćošak sa svih strana. Sa jedne ima očekivanja od Višnje, sa druge od Vukašina, tu je i Riter sa svojom nepristojnom ponudom, a ne možemo preći ni preko toga da su Komarac i Svitac rođena braća. Ipak, kada se tu postavi i pitanje otete bebe, i činjenice da je Komarac otvoreno pretio Višnji i Marinku da će im oduzeti živote, i nije tako nelogićno da je baš Marinko taj koji je ubio Komarca.

Šta vi mislite?

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement