Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 48. epizoda: Ognjen ODBIJA Krunu! Ona izlazi sa Adamom, koji je iste noći SILUJE!

U sredu, 15. decembra, od 21.00 na TV Pink

Published

on

Dinastija 48. epizoda (sreda, 15. decembar, u 21.00): Branko je u hotelu na Baliju, gde nestrpljivo očekuje Danka Kesića, sa kojim treba da leti za Sulavezi. Branko ne gubi nadu. Želi da sazna bilo kakvu informaciju koja bi mu pomogla u pronalasku Stefana.

Umesto Danka, u Brankovu sobu ulazi Aleksandra, koja je takođe zajedno sa Brankom doputovala na Bali. Nakon kraće rasprave Aleksandra uspeva da ubedi Branka da i ona pođe avionom za Sulavezi.

Ognjen i dalje pati za Anastasijom. Pod dejstvom ketamina, postaje sve više nepredvidiv. To na kraju primećuje i Kruna, koja mu se najpre otvoreno udvara pozivajući ga u bioskop, ali je Ognjen odbija. Kruna mu, nakon bioskopa, prepričava utiske i priznaje mu svoja osećanja. Kruna i Ognjen se poljube, ali je on, u naletu strasti, oslovi sa “Anastasija”. To Krunu očigledno povredi i ona razočarano i uvređeno odlazi od Ognjena. Celu situaciju koristi Adam, koji poziva Krunu na večeru, na šta ona pristane. Iste noći Adam siluje Krunu.

Uglješa uznemirava Kristinu. Piše joj i pismo, ali Kristini u pomoć pritiče Marko, koji joj pomaže da se reši napornog Uglješe.

Branko i Aleksandra od Danka Kesića dobijaju informacije da su pronađeni ostaci Stefanove odeće i da on nije preživeo. Branko ne veruje u ove tvrdnje. Naređuje da se Stefanov partner Boris prvim letom prebaci za Beograd. Branko, takođe, angažuje vidovnjaka Jakšu Dolovića, verujući da će on ući u trag nestalom Stefanu. Ni Branko, kao ni ostatak porodice, ne znaju da je umesto Borisa za Beograd prebačen upravo Brankov i Aleksandrin sin – Stefan Kadić.

U seriji Dinastija 48. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement