Connect with us

Sadržaj epizoda

BESA 7. i 8. epizoda: Una kreće OČEVIM stopama! Koga će UBITI?

Una želi da pobegne od Luke, Ana saznaje ko joj je ubio brata!

Published

on

Besa nastavlja svoje putovanje donoseći nove smrti i tragedije. Ovog vikenda, 18. i 19. decembra gledamo 7. i 8. epizodu serije „Besa“ na kanalu Superstar od 21.00 u već poznatom terminu.

Uroševo putovanje se nastavlja. Stigao je u Crnu Goru, tamo gde je sve i počelo. Međutim, Dardan mu je bio nedorljiv. Uz pomoć Kocija nalazi način da uđe u Spuž i priđe na korak bliže Dardanu. Porodicu mora osvetiti. Međutim, na tom putu očekuje ga još mnogo prepreka,

Za to vreme Una u Beogradu donosi važnu odluku. Mora napustiti Luku. Jedino tako se može otrgnuti od pakla u kom se trenutno nalazi. Ipak, Luka se ne slaže sa time. Preti joj da više nikada i ne pomisli na tako nešto.

Koci se suočava sa  Dritonom, a zatim odlazi i kod Sokoljija. Driton mu saopštava da ne veruje u besu i da za njega tradicija ne znači ništa. Time je pogazio pravila koja se u klanu Beriša poštuju decenijama unazad. Šta će na to reći Dardan? I dok mu Driton saopštava da je raskrstio sa prošlošću Beriša, kao i da je vreme za novi list u njegovom klanu, Sokolji Kocija uverava da likvidacije i ubistva nisu njegov stil poslovanja. A šta jeste?

U narednim epizodama videćemo i verovatno najveći preokret do sada. Vidimo Unu sa pištoljem u ruci, a malo pre toga izgovara da konačno bolje razume svog oca.

Ana je saznala ko je ubio njenog brata. Traži krv za krv. Čiju krv će uzeti?

Besa 2 uloge tumače: Radivoje Raša BukvićArben BajraktarajMiloš TimotijevićLana BarićGresa PalaskaMensur SafkiuSebastijan CavazaMilica GojkovićMilan MarićRelja PoopovićFlorist BajgoraDušan KovačevićTristan Halilaj

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin

Izvor FILM I TV

 

Advertisement