Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 74. epizoda: Elena traži od Petra da ELIMINIŠE doktorku! Evo i KAKO!

Da li će Mara odustati od novog DNK testa?

Published

on

Kolo sreće 74. epizoda koja se emituje u četvrtak 16. decembra od 21.00 na TV Prva donosi nam jedno veliko iznenađenje. Ono najveće. Konačno ćemo saznati da li je Nebojša Marin sin ili nije.

Napokon. Vest o rezultatima DNK testa je tu. I pogodite šta. Nema ih. A i sami pretpostavljate zbog čega. Pravi rezultati DNK testa su navodno uništeni. To da li je Nebojša Marin sin ili nije sada je nemoguće dokazati. Naravno, moguće je ponovo uraditi test, ali da li će Mara zbog svega što se dogodilo pomisliti da je to prst sudbine i da ne treba da traži od Nebojše više dokaza?

Ono što zanima Elenu je doktorka. Petar joj obećava da je ona njegova briga i da se oko nje ne sekira.

Hoće li Bojanu ovo podgrejati sumnje? Saznaćemo u narednoj epizodi serije „Kolo sreće“.

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (74. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO: ALEKS IGO – Nova krimi drama na kanalu FOX Crime

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor Film i TV

Advertisement