Connect with us

Domaće serije

UBICE MOG OCA 5 donose VELIKI ŠOK! Aleksandar i Jelena više NISU ZAJEDNO?

Novi spot Saše Matića donosi nam veli SPOJLER!

Published

on

UBICE MOG OCA 5 samo što nisu. Premijera pete sezone zakazana je za 1. januar na kanalu Superstar TV, a priznaćete – nema lepšeg načina od započinjanja nove godine uz novi ciklus omiljene serije.

Inspektor Jakovljević i ostatak družine vraćaju se kako bi nam odgovorili na najvažnija pitanja iz prethodnog serijala. Među njima, ono koje sve zanima jeste kako je Jakovljević preživeo. Naravno, peti ciklus, kako smo to već najavljivali pozabaviće se temom vršnjačkog nasilja, a ponovo ćemo videti i jednu od starih junakinja, čuvenu svinjarku Branku koja će nas približiti ubici Aleksandrovog oca.

Još jedna sjajna stvar nove sezone je i ta što ćemo u novim epizodama videti i saznati više o Aleksandrovom ocu Miletu. Gledaoce su dodatno obradovali nova pesma i spot koju ovog puta peva Saša Matić. Međutim, spot nam ovog puta nudi više od čistog užitka u muzici. U video klipu za pesmu „Čujem da se ovih dana od njega razvodiš“ saznajemo jednu eksplozivnu informaciju o Aleksandru i Jeleni. Njih dvoje se, ako je suditi prema spotu, u petoj sezoni – rastaju.

Ono što je zanimljivo jeste da spot za pesmu počinje potresnim razgovorom inspektora Aleksandra Jakovljevića (Vuk Kostić) i Jelene (Nina Janković Dičić) u kom joj on saopštava da bi trebalo da stegne petlju, zaboravi na sve i da ga ostavi jer joj je dovoljno uništio život. Time nam produkcija daje i veliki spojler za petu sezonu. Hoće li se Aleksandar i Jelena konačno razići? Jelena pita Aleksandra da li je potpuno siguran u to što priča, na šta joj on odgovara potvrdno.

Pred kraj spota vidimo i trenutak njihovog konačnog rastanka, koji će, kako vidimo, značajno uticati na Aleksandra u novim epizodama.

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement