Connect with us

Sadržaj epizoda

BESA 2 epizoda 7: Driton kreće u RAT protiv klana SOKOLJI! Dardan ima TAJNI PLAN!

Uroš se krije od Dardana, Una želi da ostavi Luku, ali dolazi joj neočekivani gost

Published

on

Besa 2 epizoda 7 donosi nam uvid u Uroševe dane koje provodi u zatvoru Spuž, čekajući priliku da se sretne sa Dardanom. Hoće li dobiti šansu za osvetu i šta ga čeka na tom putu?

Uroš Perić započinje svoj život u zatvoru u Spužu u kome kaznu služi i Dardan Beriša. Pokušava da ne privuče Dardanovu pažnju pre vremena, ali to postaje teško zbog maltretiranja koje trpi. Dardan je uz svoju staru ćeliju dobio natrag i mobilni telefon kojim ovoga puta zove Isu, svog najvernijeg saradnika, i saopštava mu svoj tajni plan.

Kada Driton shvati da ga je rođak Iljir iskoristio i nadigrao odlučuje da mu se osveti. U luci će isplivati Enverov leš sa jednim, naizgled slučajnim detaljem, koji će policiji ukazati na navodnog ubicu.

Besa 2 epizoda 7

Hoće li Petrit uspeti da privede Iljira?

Inspektorka Lara Pirš obraća pažnju na telefonski poziv koji će uznemiriti Petritovu asistentkinju Gretu.

Posle smrti majke i brata Una shvata da ne može da nastavi život u Lukinom svetu i odlučuje da joj je potrebno vreme da razmisli šta dalje. To vreme naglo će prekinuti osoba koju Una nikako nije očekivala.

Besa 2 uloge tumače: Radivoje Raša BukvićArben BajraktarajMiloš TimotijevićLana BarićGresa PalaskaMensur SafkiuSebastijan CavazaMilica GojkovićMilan MarićRelja PoopovićFlorist BajgoraDušan KovačevićTristan Halilaj

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

 

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin / Sergej Radović

Izvor FILM I TV

 

Advertisement