Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 386. epizoda: Sledi veliki ŠOK! Mila je OTETA?

Hoće li se ostvariti Adine najcrnje slutnje?

Published

on

Igra sudbine 386. epizoda koja se emituje u petak, 17. decembra od 20.00 na TV Prva doneće nam iznenađenje kom se niko nije nadao. Saznaćemo ko je naručio ubistvo Komarca, ali i šta čeka Milu.

Iako tvrdi da ne poznaje nikoga iz krugova kojima se Komarac zamerio i koji su ga likvidirali, Marijana poverava Vukašinu i Adi da bi možda Milevica mogla da im da više informacija o ubistvu. Ako vratimo film unazada, Riter je ucenjivao Milevu, tako da je veoma verovatno da se baš sirota Mileva krije iza ubistva Komarca. Ali je veoma verovatno ona i ta koja zna nešto više o sudbini Višnjine bebe.

Dok se u klubu raspravlja sa ministarkom, Donka joj predočava da je Klaudija uskoro neće ujesti, nego raskomadati!

Za to vreme Sofija sa Zvonimirom smišlja način kako da Matiju što pre izvuku iz kuće Kanačkih.

Ali to nije ono najgore. Riter je spremio nešto katastrofalno za Milu! O čemu li je reč? Ako se prisetimo scenarija originalne serije, u ovom trenutku Mila bi trebalo da bude oteta, i da dođe do scene u kojoj je Matija ranio Luku. Hoće li doći do toga? Sledi li nam veoma uzbudljiva završnica nedelje?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 386. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Aleks Igo – Nova krimi-drama samo na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement