Connect with us

TV

Dragana Mićalović ODBILA ulogu SOFIJE u seriji “Igra sudbine”! Zbog OVOG je rekla NE!

Uloga glavne negativke u popularnoj telenoveli najpre je dodeljena crnokosoj lepotici

Published

on

Dragana Mićalović važi za jednu od najpopularnijih mladih glumica. Tome u prilikog govori i činjenica da je jedna od top tri najpraćenijih domaćih glumica na “Instagramu”. Zvezda serije “Igra sudbine” kaže da je toga postala svesna kada su devojčice počele da joj pišu, upravo na ovoj društvenoj mreži, kako žele da budu kao ona kada porastu.

– Tada sam shvatila da nosim veliku odgovornost za svoje ponašanje, za sve što napišem na društvenim mrežama i izgovorim u nekim medijima. Zbog toga sam do sada i birala uloge. Mene su zvali za jednu drugu ulogu u seriji “Igra sudbine”, ali ja sam je svesno odbila baš zbog toga što sam idol mladima – rekla je Dragana Mićalović, aludirajući, verovatno, na lik Sofije Šubarević, koju je na kraju odigrala Matea Milosavljević.

– Ta uloga je bila za mene nešto što smatram da danas mladi ne treba da rade. Plašila sam se da ću mnoge fanove povući sa tobom ulogom, da će, gledajući u mene kao idola, shvatiti da to što radi ta osoba je dobro. Reč je o ulozi negativca i smatram da je dobra stvar što sam je odbila.

Na pitanje da li bi odbijala takve uloge da ima više godina i da nije idol mladima, Dragana je odgovorila:

– Shvatila bih to kao svoj zadatak. Ne bih odbijala. Ukoliko mi se ne bi dopala iz nekog drugog razloga, da mi nije zanimljiva, kao ni rad na tom liku, odbila bih.

Na kraju je Dragana dobila ulogu Une, smerne i dobrodušne devojke, zahvaljujući kojoj je stekla novu armiju fanova.

– Nas prate tinejdžerke koje se šišaju i oblače kao mi. U jednom butiku, u kojem kupujem, prodavac mi je rekao da im dolazi jedna devojčica sa majkom i kaže: “Šta je Gaga kupila?” Uskoro će doći nove, mlade glumice, koje će im biti uzori, pa ćemo mi moći da prihvatamo uloge negativaca – završava Dragana Mićalović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement