Connect with us

Sadržaj epizoda

Azbuka našeg života 4. epizoda: Uroš je na korak da zatekne Vesnu i Relju!

U petak, 24. decembra, od 21.00 na kanalu Superstar

Published

on

Azbuka našeg života 4. epizoda (petak, 24. decembar): Ana je lepa, mlada, samostalna i uspešna, harizmatična i neodoljiva. Uroš je opčinjen. Ono što je sa njom počelo kao prolazna afera, viđanjem po skupim restoranima i hotelskim sobama, ubrzo prerasta u ozbiljnu vezu.

Od tog momenta, Urošev i Anin odnos dobija novu dimenziju… Njena očekivanja će odjednom postati prepreka više nego podstrek. Zatečen i revoltiran zbog toga, Uroš odlazi na mušku zabavu da uživanjem u alkoholu i lepim ženama skrene misli sa Ane.

Ljubavni greh je kao droga, stvara zavisnost. Odbija i privlači u isto vreme. Vesna se sve više uvlači u aferu sa Reljom. Svesna da je na klizavom terenu, pa, ipak, ne uspeva da odoli i uživa svim svojim bićem u zajedničkim trenucima.

Sve dok jednog popodneva Uroš ne pozvoni na Reljina vrata, ne sluteći šta se iza njih dešava. To zvono će biti okidač za rastrojstvo u koje Vesna polako upada. Te večeri će zamalo ugroziti sebi život…

U seriji Azbuka našeg života 4. epizoda glavne uloge igraju: Aleksandra Janković, Jadran Malkovič, Nebojša Milovanović, Jovana Stipić, Miona Marković, Đorđe Mišina, Anđelka Prpić, Anastasia Mandić, Nedeljko Bajić i Iva Štrljić, dok se u specijalnim ulogama pojavljuju Aljoša Vučković, Radoš Bajić, Tihomir Stanić, Nela Mihailović i Mirjana Bobić Mojsilović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Constrast studios

Advertisement