Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 76. epizoda: Mara traži od Nebojše da je upozna sa njegovom PORODICOM! Sledi ŠOK!

Maru zanima kako izgleda prihvatalište za koje će dati novac

Published

on

Kolo sreće 76. epizoda koja se emituje na TV Prva od 21.00 u ponedeljak 20. decembra Nebojši će doneti neprijatno iznenađenje i nenadani šok. Taman kad je mislio da je sve pod kontrolom. Ali da se prvo pozabavimo onim što muči sirotu Terezu. A to je Andrija.

Andrija primećuje da je Tereza zamišljena. Ponovo joj spominje Filipa, ali i svoju brigu o njoj. Sve što je čula od Andrije, Terezu samo još više nervira i zato mu predlaže da više ne brine o njoj.

Mara želi da krene sa Nebojšom u Beograd da upozna njegovu ženu i sina i da vidi to prihvatilište za koje će dati pare, ali on naglo dobija napad kašlja.​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (76. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO: ALEKS IGO – Nova krimi drama na kanalu FOX Crime

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor Film i TV

Advertisement